Opiskele Vaatesuunnittelijaksi Espanjassa

Jotkut tunnetuimmista muotisuunnittelijoista tulevat Espanjasta, mm Balenciaga ja Manolo Blahnik. Ura vaatesuunnittelijana voi toteutua, jos hankit asianmukaisen koulutuksen huippuluokan koulutuksessa. Espanjassa vaatesuunnittelua voi opiskella korkeakouluissa jotka tarjoavat taitoja ja koulutusta joita tulet tarvitsemaan onnistuaksesi muotiteollisuudessa. 

Espanjalaiset muotisuunnittelun korkeakoulut:


Istituto Europeo di Design: Barcelona ja Madrid

  Koulu tarjoaa useita koulutusvaihtoehtoja monissa eri ohjelmissa, kuten kolmivuotisen koulutus ohjelman, joka johtaa maisterin tutkintoon. Se tarjoaa myös jatkuvaa koulutusta suunnittelun ja tuotemyynnin saralla. Molemmat kampukset tarjoavat vastaavia ohjelmia, mutta kannattaa vertailla koulujen opetussuunnitelmia, jotka eroavat toisistaan. 
 
 
IED Barcelona - Torrent De L'Olla, 208 08012 Barcelona-Espana 
 Puh: +34 93 2385889 mail. info@bcn.ied.es
IED Madrid - C/ Flor Alta 8, 28004 Madrid - Espana 
 Puh: +34 91 4480444 mail.info@madrid.ied.es

IDEP: Institut Superior de Disseny 

 Koulussa opiskellaan muotiin liittyvän yritystoiminnan pyörittämistä. Opiskeluun kuuluu muoti, suunnittelu, tyylitieto ja viestintä osuudet. Opiskelijat saavat tutkintotodistuksen kolmen vuoden tai neljän vuoden tutkinto-ohjelman jälkeen. Koulu tarjoaa myös jatko- ja maisteri opintoja. Lisäksi opiskellaan suunnittelun näkökohdasta muodin historiaa ja markkinointia sekä piirustus ja värioppia. 
 
 
IDEP 
 Diagonal, 
 401 08008 Barcelona 934 161 012 
 Puh: +34 93 416 10 12 mail

Instituto Europeo de diseño 

 Vuonna 1986 perustettu Instituto Europeo de diseño tarjoaa laajan koulutuksen valmistua tulevaisuuden vaatesuunnittelijaksi. Mukana on neljän osion ohjelma Fashion Stylist Designer -ohjelma, jossa opiskellaan teknistä suunnittelua ja tekstiileihin liityviä asioita. Lisäksi kahden osion ohjelman Industrial  -ohjelman, joka antaa oppilaalle tietoa ja asiantuntemusta suunnitteluun, valmistukseen ja erilaisiin malleihin liittyvissä asioissa. 
Instituto Europeo de diseño 
 Calle del Arenal 
 312 48005, Bilbao Espanja 
 Puh: 94 416 03 47 mail. info@inedi.es

Koulujen nettisivuja:
http://www.ied.edu/home

http://www.elisava.net
http://www.inedi.es





Popular Posts