Zaran mekot Sarah Jessica Parkerin yllä Sinkkuelämää kakkosessa

Elokuvan päähenkilö Carrie Bradshaw, loistaa valkokankaalla Espanjan Zara tuotemerkin designia yllään.
Sex and the City 2 elokuvaa on kiivaasti odotettu, ei vain leffa fanit vaan myös intohimoisesti muotia seuraavat Sarah Jessica Parkerin ihailijat. Parkerin hahmo Carrie Bradshaw on tyylikäs henkilö ja vaatekaapin sisältö koostuukin maailman johtavien muotisuunnittelijoiden luomuksista.
Espanjanlaisen tuotemerkin Zaran on ollut mahdollisuus pukea Carrie Bradshaw Sex and the City 2:ssa. Elokuvaa kuvattiin autiomaassa, jossa Carriella on valkoinen pusero yllään. Pusero kuuluu Zaran vintage design mallistoon. 

Patricia Field elokuvan stylisti ja suuri visionääri muodin maailmasta, vastasi päähenkilön ja hänen ystäviensä stailauksesta. Zara oli yksi valituista tuotemerkeistä kokoonpanoille stailauksessa.
-Zara on ihanteellinen brändi yhdistää ylellisimpiä malleja. "Miksi meidän pitäisi vain tyytyä suurien muotitalojen vaatteisiin? Rakastan sekoittamista hienoimpien merkkien kanssa H & M tai Topshop, ja Zara on yksi merkeistä, jota käytän eniten elokuvan loppupuolella, jossa olen myös vahvasti käyttänyt vintage malleja ", hän selittää.
Alusta asti, Zara on ollut kantavana voimana todellinen vallankumous muodin maailmassa, joka tarjoaa uusinta muotia saataville kohtuuhintaan. Sillä on tällä hetkellä yli 3500 myymälää eri puolilla maailmaa, ja sen lippulaiva Inditex, on  espanjalaisen muodin jättiläinen.
Zaran esiintyminen Sex and the City 2 elokuvassa kuvastaa tämän espanjalaisen merkin kansainvälistä merkitystä muodin maailmassa. 
http://www.zara.com

http://www.sarahjparker.com

Popular Posts