High Heels

Pucci 1.271 eur



Huiiiih, mitä hintoja!!!!! jos haluat todella törsätä rahaa kenkiin on tässä muutama esimerkki kengistä joita kannattaa harkita...ihan arkikäyttöönhän nämä eivät ehkäpä ole, mutta mitä sitä ei maksaisi kunnon bilekengistä:)


Yhä enemmissä määrin on kenkä muoti tätä korokepohjaista ja huippu korkeata korkoa..glumps...pelottaa hieman nuo nilkkaparat kuvaa katsellessa. Kermakakkumalli? juu ja ei, kenkäkauppaan jäisivät...Wendlin kengät  1.089 euroa.


Miu Miu:n hieman naivin näköiset ruskeat kiiltonahka kengät 396 euroa. Kengistä tulee mieleen Carrie Bradshaw ja hänen pakkomielteensä kalliisiin kenkiin. Kyllähän kalliit kengät innostavat varsinkin jos etsit täydellisiä kenkiä....mutta taitavat shoppailijat löytää nopeasti samanlaiset kengät edullisemmalla hinnalla...kenkien käyttö kerrat saattaapi jäädä muutamaksi kerraksi...ja kun tuo muotikin elää jatkuvasti....



Sandaalit ovat myös saaneet melko korkean lookin....mielestäni kenkä näyttää jotenkin halvemmalta...ehkä tuo ulkonäkö hämää, mutta hinta on kyllä näille kova. Donna Caran 550 euroa.


Yksi tämän hetken "must" kenkä malli on puukenkien eri versiot...Rock, Rock!!! Hei! näitä voisin jopa harkita...sopisi ehkä parhaiten omaan tyyliin....saako näitä ihan perus ruskeina tai mustina? Kengät Marc Jakob 350 euroa....hmm, kipurajalla mennään hinta politiikassa, mutta pieni muutos kenkien väriin ja ehkäpä vähän muotoonkin niin kyllä noita voisi harkita....kunhan tuntuvat jalassa hyvältä:)

Popular Posts