Synkkä syksy ja talvimuoti 2010

Hmm, katsellessani noita tulevia muotiluomuksia eipä sieltä juurikaan yllätyksiä tullut esille. Tumma, mustan puhuva asuste on jälleen in. Läpinäkyvät topit, perus bleiserit, farkut, saappaat...aika perus juttua, tässä seuraavaksi hieman hienostuneempi versio syksyn tulevasta muodista:

Kuumimmat trendit tulevana kautena:
Naisellisuus: 


Naisellisuus
uskaltautuu kulkea historiassa taaksepäin. Muoti suuntaus, jonka juuret tulevat Isosta-Britanniasta, aristokraattisuus ja vauraus näkyvät pukujen leikkauksissa ja materiaaleissa. Bow puserot, ohut leikattu takki, korkeita-kavennettuja ratsastussaappaita, röyhelöitä, rintakoruja, ketjut, liivit ja räätälöidyt vaatteet tulevat olevaan muodin tuotevalikoimaa. Yleinen ulkoasu ottaa innoituksensa nyt historiasta, ja sitä tullaan näkemään catwalkeilla. Sopiva sekoitus terävää räätälöintiä ja kaavamaisia vaatteita korostavat naisellista tiimalasi muotoa. Hmm, saas nähdä miten tämä istuu kaikenlaisille ihmisille:) 
"Läpinäkyvät" vaatteet:
Trendejä tulee olemaan paljaspinta. Paljastavien asusteiden tulee näyttää seksikkäiltä kantajansa päällä, mutta ei liian paljastavilta. Sekoitus pehmeää, naisellista ja hardcore kissanpentua.  Nyt toteutetaan luovasti monenlaisia keinoja, kuten tiukkoja kappaletta, eri tasoja ja herkkää naisellista laskeutumista, nämä kankaat ovat saatavilla monen suunnitelijan kokoelmissa tällä hetkellä.
Yksi harteiset mekot ja topit:
Nyt voit antaa parhaan olkapääsi näkyä! Epäsymmetrinen olkapää -linja on paluuta vuodesta 2009. Yhden olkapään näyttäminen voi olla mielenkiintoista, ja sitä voidaan käyttää asusteissa monella tavalla. Yhden olkapään mekko epäsymmetrisine muotoineen  ja verhoiltu hame on kuuminta tyyliä. Tämä asu on konservatiivisen seksikäs, näyttämättä tahmealta. Se korostaa hartioita,
niskaa ja solisluita. 

Popular Posts