Kenkien uudet mallit Espanjan jalkine merkeiltä


Muoti ja avant-garde design näyttäytyy Barcelonassa. Suunnittelijat Cardona Bonache esitteli kevät-kesä 2011 mallistonsa. Úrsula Mascaró toi osaltaan mahtavan jalkine kokoelman esille samassa yhteydessä.



Klassisen Mascarón kengistä kurkista varpaat  ja huimausta aiheuttavat korkokengät, joihin on yhdistetty kauniita korko koristeita liittämällä nahkaa myös korkojen päälle tai kantapäähän.
Mustan ja valkoisen ohella useita muita värejä löytyy näistä naisellisista kokoelmista, joissa yhdistyy erittäin lyhyitä hameita ja mekkoja laskoksilla joihin yhdistyivät Mascaròn 16 cm korot.
Ursula Mascaró osoittaa jälleen kerran suunnittelijan halua tukea nuorta espanjalaista suunnittelua yleisesti, ja Cardona Bonachea erityisesti, pidetään yhtenä tärkeimmistä uusista kyvyistä Espanjan muotimaailmassa.
Tämä ei ole ainoastaan kumppanuus jalkineiden tuotemerkkien osalta, jotka on äskettäin perustettu yksinomaan morsiamen jalkineiden kokoelmaksi jossa nähdään taitoa ja hienostuneisuutta. Tuotemerkki, joka on Menorcan saarelta lähtöisin on tänä päivänä jo 49 putiikin ketju. 

Popular Posts