Terassi, illallisella ystävien kanssa, välipaloja aterioiden välillä ... Kesällä voi tiukka linja syömisen suhteen olla vaikeaa. Seuraavat vinkit eivät oikeat tavat ja oikeat valinnat eivät maksa sinulle mitään.

Juo vähintään puolitoista litraa vettä päivässä. Iho ja kehosi kiittää sinua.Työkin on siedettävämpää, jos tasapanoitat ateriat oikein: muista syödä viisi ateriaa päivässä. Joten et tarvitse näin välipaloja aterioiden välillä. Jos kaipaat jotain välipaloja syö kirsikkatomaatteja, vihannes tikkuja, hedelmiä ...


Kesällä on monta hyvää tapaa harrastaa hyötyliikuntaa auringonpaisteessa. Kävely, uinti, pyöräily ...Valitse suosikkisi ja liikku!


Illanvietossa vaihta tottunut tapa kevyempään vaihtoehtoon: Alkoholi ja makeat juomat tarjoavat paljon tyhjiä kaloreita. Lasi viiniä sisältää 70 kcal, sooda 140 kcal ja yhdessä alkoholin kanssa, keskimäärin 175 kcal. Kun menet ulos korvaa virvoitusjuomat mehuilla. Jos olut on sinun juttusi, valitse se ilman alkoholia.


Valitse ruoaksi salaatti: Kesällä se on enemmänkin virkistävä ja terveellinen ruokalaji. Voit olla väsynyt, ja raskas ruoka väsyttää vielä enemmän. Mutta varo salaatissakin voi olla kaloreita (kastikkeella, krutonkeja ...)


Miten valita sitten kesän must - jäätelö: Kaikista jäätelöistä tulee kaloreita. Jos haluat paremman vaihtoehdon valitse mehujää. Ei kermaa, keksiä, suklaata ... Näissä piilevät kalorit.


Nuku hyvin: On todistettu, että uni alijäämä muuttaa hormonin eritystä ja edistää rasvan kertymistä ja painonnousua. Hyvin nukkuneena olemme myös paremmin levänneitä ja näytämme paremman näköisiltä!


Yritä välttää paistettuja ruokia ja valita entistä terveellisempiä välipaloja ja kuiviä hedelmiä, suolakurkkua jne ...


Nauti kauden hedelmiä: cantaloupe, vesimeloni, persikka, päärynä ... Tee herkullinen salaatti ja korvaa sillä vähemmän terveelliset vaihtoehdot.

Popular Posts