Väsynyt taistelemaan selluliittia vastaan ilman tuloksia?

Nyt radikaalisti kimppuun usealla eri rintamalla. Tässä on idioottivarma menetelmä. Laita muistiin. Rohkeutta onnistumiseen!

Jotta voidaan taata saumaton onnistuminen, on välttämätöntä saada kaksi tai kolme seuraavista menetelmistä toimimaan johdonmukaisesti niitä noudattaen.

1. Valitse sopivin RUOKA
Älä unohda proteiinia. Parhaiten estää proteiinien puutteen säilyttämällä ruokavaliossa kana, kalkkuna, lohi, tonnikala ja taimen. Sinun pitäisi ottaa yksi ruokalusikallinen öljyä kunkin aterian yhteydessä sekä päivittäin kourallinen pähkinöitä (saksanpähkinät, mantelit, hasselpähkinät).
Valitse aina hedelmät ja vihannekset välipalaksi, mutta maltillisesti jotta ne eivät turvota vatsaa, kurkku parhaimpana. Etusijalla on avokado, parsaa ja paprikaa. Nämä ovat myös hyödyllisiä granaattiomena mehu, marjat, viinirypäleet, bataattia, kaali, artisokka, purjo ja pinaatti. Mausteeksi voi valita sipulia, valkosipulia, kuminaa, kurkumaa, inkivääri jäa muskottia.
Vältä seuraavia - musta lista: Nopeat sokerit, suola ja kevyitä virvokkeita.

2. LIIKUNTA - KÄVELY
Hyödyt: lihakset aktivoituu ja pysyvät kunnossa rasittamatta kuitenkaan niveliä. Aktiivinen liikunta parantaa myös ihon kimmoisuutta. Ainoa ehto: sen on kestettävä 30 minuuttia päivässä.

3. VESIJUMPPA
Selluliittia vastaa ei ole mitään parempaa kuin vesivoimistelu. Suosittelemme kaksi kertaa viikossa.

4. VAATETUS
Hyvä temppu, joka estää selluliittia ja auttaa hitaita laskimoiden virtauksia on laittaa farkkujen alle tukevat sukat.

5. ELEKTRODIT VATSALIHAKSILLE
Sähköiset elektrodit stimuloivat lihaksia, parantaa paikallista verenkiertoa ja siksi estävät appelsiini-ihoa. Suosittelemme 3-5 kertaa 20-30 minuuttia viikossa.

6. AEROBIC
Kunnon hikijumppa jossa hankitaan lisää lihaksia. Kotijumppa n. 20 minuutin jaksoina. Lihakset polttavat energiaa.

7. VÄLTÄ MAKEITA KIUSAUKSIA
Korvaa makeat hedelmillä ja vihanneksilla.

8. KAHVISTA POIS KERMAT JA RASVAINEN MAITO
Kofeiini on osoittautunut rasvaa poistavaksi ja myös kosmetiikka sisältää sitä eivätkä ne ole edes kalliita. Sen vaikutusmekanismi on kaksitahoinen: hidastaa luonnon varastoitumista ja myös nopeuttaa vapauttamista rasvasoluissa.

9. HIERONTA
Kaikkien asiantuntijoiden mukaan hieronta on tehokkain keino selluliittia vastaan. On suositeltavaa käydä selluliittihieronnassa kaksi kertaa viikossa kuukauden ajan, ja sitten huoltamaan itseään kuukauden tai kahden kuukauden välein.

10. APUA LUONNOSTA
Punainen tai makea apila parantaa verenkiertoa, voikukka poistaa nestettä, guarana ja kaakaon johdannaiset vapauttavat rasvaa.

11.HARJOITTELE SÄÄNNÖLLISESTI
Varo urheilua joka on repivää ja voimakastempoista kuten nyrkkeily, koska ne voivat korostaa appelsiini ihon kasvua. Parhaat ovat, pilates, venyttely tai jooga.

12. LÄÄKETIEDE APUUN
Monet lääkärit poistavat mm. appelsiini-ihoa kliinisesti. Yleensä tulos näkyy kuitenkin lyhyt aikaisesti jos ei hoida itseään jatkossa ja muuta elämäntapoja.

Popular Posts