10 vinkkiä näyttää nuoremmalta

Ulkonäkö on erittäin tärkeä, se on ensimmäinen asia jonka huomaat kun tapaat jonkun. Kun ikääntyessään elimistö alkaa pettää, mutta on muutamia asioita, joita voit tehdä. Jotkut ideat ovat hyvin yksinkertaisia, kun taas toiset vaativat vähän työtä, mutta ne voivat auttaa kääntää kelloa taaksepäin ja tehdä Näytät nuoremmille.

1. Seiso suorassa. Hyvä ryhti on yksi parhaista tavoista näyttää nuoremmalta ja varmemmalta. Pysy suorana, olkapäät takana ja alas päin. Ensin täytyy harjoitella ja tarkistaa itse peilistä oma ryhti. Paras tapa on seisoa suorassa ja vahvistaa jumppaamalla vatsa lihaksia.

2. Riittävästi unta, vähintään 7-8 tuntia yössä tekee sinusta terveemmän ja nuoremman näköisen. Elimistö tarvitsee unta, jotta se voi korjata kehon soluja ja virkistäytyä.

3. Hymy saa sinut näyttämään säteilevältä ja nuoremmalta. Hymyily myös vahvistaa alueita kasvoissa, jotka osoittavat ikäsi. Hymy saa aikaan muutoksia kasvoihin, kokeile seisoa peilin edessä ja katso, mitä hymy voi tehdä kasvoillesi.

4. Vain koska olet vanhempi ei välttämättä tarkoita, että sinulla täytyy olla lyhyt hiustyyli. Kaikki riippuu kasvojen muodosta, lyhyt kampaus voidaan leikata ohuemmaksi ja kasvoja kehystäen. Tähän voi olla hyvä kiinnittää huomiota ja se auttaa poistamaan ikääntymisen merkkejä. Pitkät hiukset voivat tehdä myös vanhahtavan vaikutuksen. Kaikki riippuu hiusten paksuudesta ja kasvojen muodosta.

5. Hiusten väri. Värjäys on myös hyvä tapa piilottaa ikääntymistä ja harmaita hiuksia. On parasta valita väri, joka on lähellä alkuperäistä väriäsi niin, että se näyttää luonnolliselta. 

6. Valitse oikeat vaatteet täydentämään kehoa ja piilottamaan alueet, joista et pidä. Esimerkiksi jos sinulla on ns "allit" käsivarsissa, voit käyttää kolme neljäsosaa pituisia hihoja peittämään ne. Pehmeät värit auttavat näyttämään nuoremmalta, koska ihon sävyt tulee harmaammiksi vanhempana.

7. Pidä hampaat puhtaina. Säännöllinen harjaus ja säännöllinen vierailu hammaslääkärissä auttaa  pitämään hampaat hyvässä kunnossa.

8. Laihdutus voi auttaa sinua näyttää nuoremmalta. Varmista, että voit laihtua ja kysy terveydestä lääkäriltäsi.

9. Meikki. Meikillä voidaan peittää kätevästi useita ihon virheitä. Käytä valo kynää peittämään alkavat rypyt silmäkulmissa. Ole varovainen esim luomivärin käytössä ettet saa sitä näyttämään paakkuuntuneelta ja nuhruiselta. 


10. Hoida ihoa. Älä pese naamasi vedellä ja saippualla. Varmista aina, että poistat meikin yöksi. Puhdistuksen jälkeen kosteuta iho kosteusvoiteella.


Gill Webster on omistautunut auttamaan yli 40-vuotiaita naisia, kuinka elää tervettä kaunista elämää. Jos haluat lisätietoja, katso http://www.feelinggreatafter40.com

Popular Posts