Espanjan lupaavin muotiyhtiö Dolores Pomesas esittelyssä

Viisi vuotta sitten perustettu Dolores Promesas on yksi Espanjan lupaavimmista muotiyhtiöistä. Samannimisen suunnittelijan, Dolores Promesaksen yritys on nyt jo todellinen brändi.

Brändin markkinoinnin johtaja Javier Lapeña vie meidät opastetulle kierrokselle Dolores Promesaksen maailmaan.


Dolores Promesas kertoo tarinoita. Mikä on tarinat ovat sen takana?


On vaikea tiivistää Dolores maailmaa vain muutamalla rivillä. Dolores on virtuaalinen hahmo.Hänen elämänsä on kuvattu yksityiskohtaisesti hänen verkkosivuillaan. Voimme kuitenkin sanoa, että se on hyvin emotionaalinen ja intohimoinen elämä, elämä joka määrittelee häntä kaikin tavoin. Tämän seurauksena, kun hän työskentelee suuren unelmansa parissa (joka on muotisuunnittelija), kaikki tämä näkyy myös hänen luovassa suunnittelussaan.


Vuonna 2005 hän julkaisi ensimmäisen Dolores Promesas kokoelman markkinoille ja vuonna 2008 yritys avasi ensimmäisen liikkeensä Calle Desengañolle Madridiin jossa sijaitsee nyt brändin lippulaiva myymälän.


Miksi tämä nimi?


Kuten Dolores itse sanoo tarinassaan, nimi Dolores Promesas on elämän yhteenveto. Dolores on ollut tekemisissä myrskyisten ja erittäin tuskallistenkin asioiden kanssa. Promesas viittaa tulevaisuuteen, tulevaisuus on täynnä iloa ja toivoa, joka tuo tulleessaan paljon hyvää.



kuva. flickr.com
Mikä inspiroi häntä luomaan kullekin oman kokoelmansa?

Doloreksen suuri innoituksen lähde on aina hänen elämänsä. Hänen lemmikkinsä ( koiran pentu Tula ja hänen kissa Trini) ja hänen hyvä ystävänsä Pepa ... Mutta häneen on vaikuttanut myös muut asiat, kuten tilanteet ja tunteet, muistot hänen isoäitistään ja kaupan myymälästä jossa hän onnistui työskentelemään menestyksekkäästi. Muistot äitistä, jolla oli hänelle aina aikaa. Lisäksi tietenkin, rakastuminen ja ero ovat tarinan peruspilareita.


Madrid ja Etelä-Espanja ovat kaksi täysin eri asiaa, mutta molemmilla on suuri rooli Dolores Promesaksen elämässä. Voitko selittää miksi?


Kyllä, nämä ovat kaksi aluetta, jotka ovat hyvin erilaisia suhteessa maantieteeseen ja säähän. Mutta niin Dolores elää, rakastaa, kärsii ja löytää tunteita ja tuntemuksia, jotka vaikuttavat häneen koko loppuelämänsä ajan.


Miten omaelämäkerrallinen on Doloreksen tarina?


Se ei vastaa kenenkään tarinaa erityisesti. Päinvastoin, se on todellisuutta monille ihmisille, jotka tavalla tai toisella samaistuvat tapahtumiin, kokemuksiin ja ennen kaikkea elävät samassa hengestä, joka vallitsee Doloreksen elämässä: saavutukset, optimismi ja positiivinen asenne.


Taistelutahtoa, optimismia ... Mitä muita ominaisuuksia voit määritellä Dolores Promesas brändi?


Mielestäni ne ovat epäilemättä tärkeimmät, mutta hänen luomuksensa sisältää niin paljon enemmän, kuten tunteet ja älykkyys.

Popular Posts