Hakei ketju Pariisiin ensi keväänä

Espanjan Naisten vaatteiden tuotemerkki, ympäri maailmaa tunnettu Hakei ketju avaa kolme shop-in-shop kauppaa Pariisiin ensi keväänä.
Espanjan Naisten vaatteiden, jalkineiden ja tarvikkeiden ketju Hakei ilmoitti saapuvansa Ranskaan ensi keväänä. Maailmanlaajuinen yritys aloittaa vähittäismyynnin Ranskassa.
Se on Galeries Lafayette - brändin ensimmäinen kansainvälinen kohde - Pariisin tunnetuin tavaratalo, joka on jo Espanjan tuotemerkkien koti mm Hoss Intropia, Adolfo Domínguez ja Pura Lópezin osalta.
Vuonna 2004 perustettu liike on Bilbaolaisen perheen perustama. Espanjassa on kahdeksan liikettä - joista neljä Madridissa ja Pamplonassa, San Sebastiánissa, Barcelonassa ja Albacetessa - sekä kaksi shop-in-shop myymälää Madridin Corte Inglés tavaratalossa Serranossa ja Pozuelossa.
Hakei aikoo myös avata kaksi tai kolme kauppaa Murciaan ja Barcelonaan ennen vuoden loppua.
 

Hakei perustuu dynaamiseen myymäläkonseptiin, jossa on jatkuvasti uudistuvia kokoelmia, joilla on romanttinen, herkkä tyyli sekä harmoninen yhdistelmä klassista ja nykyaikaista. Noin 2000 tuotteesta, tekstiilit muodostavat 50%, jalkineet ja asusteet muodostavat loput.


Tutustu tuotteisiin ja valikoimaan www.hakei.com

Popular Posts