Naiset ovat värien asiantuntijoita

Naiset ovat värien asintuntijoita. He käyttävät mustia aurinkolaseja, mustaa mekkoa, mustaa käsilaukkua. He ovat myös mestareita valkoisen käytössä, olipa kyseessä häät, iltapuku, kesän juhlamekko tai golf asu. Naiset osaavat myös yhdistellä eri värejä. Pastellin vihreät ja pinkit värit keväällä, keltainen ja ruskean sävyt syksyisin, ja punaiset ja siniset kesällä.
 
Ei tietenkään kaikki värit näytä samalta kaikilla naisilla. Tärkeintä on tietää, mitkä värit toimivat parhaiten niin omalle vartalolle kuin ulkonäköön ja tyyliinkin. 


Naiset haluavat tietää on heillä viileä tai lämmin ihosävy. Lämmin ihonväri on yleensä keltainen, oranssi, tai persikka. Värillinen ihon sävyt menevät kohti sinistä, oliivia, tai vaaleanpunaista pohjavirettä.
Hiustesi väri voi myös auttaa sinua selvittämään parhaat väri sävyt sinulle. Kirkkaat vaaleat hiukset, sopivimmat värit ovat kirkkaat ruskeat, punaisille ja mustille hiuksille ovat kaikki lämpimät värit parhaita.
Lämmin ihonväri ja lämpimät hiusten värit saattavat näyttää parhailta värien kanssa kuten kulta, pronssi, kilpikonna, luonnonvalkoinen, ruskea ja aqua. Kylmällä ihonvärillä ja vaaleilla hiuksilla voi käyttää parhaiten värejä kuten valkoinen, hopea, sininen, vaaleanpunainen, hiili, violetti ja musta. On kuitenkin olemassa poikkeuksia jotka aina vahvistaa säännön. Jos olet epävarma siitä, mitkä kehyksen
värit täydentävät asuasi parhaiten, kokeile trendikästä rimless aurinkolasia.
Angie Stocklin on yhteistyössä Sunglass Warehousen kanssa ja tuntee kuumimmat suuntaukset naisten aurinkolasien maailmassa. Lisätietoja Sunglass Warehouse osoitteessa http://www.sunglasswarehouse.com.

Popular Posts