Hiustyylillä persoonallisuutesi esiin

Olemme kuulleet paljon parhaista hiusleikkauksista liittyen kasvojen muotoon, rakenteeseen ja jopa väriin, mutta entä persoonallisuutesi?

"Naisten pitäisi oikeastaan vedota heidän persoonallisuuteensa  hiustensa tyyliä suunniteltaessa, sanoo Gerry Leddy, julkkis hiusmuotoilija Pierre Michel Salonista, New Yorkista. "harvat naiset ovat itsevarmoja ja haluavat tehdä tällaista käännöstä tyylissään".

Leddy sanoo, että se miten ihmiset pitävät  ja hoitavat hiuksiaan kertoo siitä mitä ihminen ajattelee itsestään.

Leikkaus, väri ja miten hiukset ovat kertoo paljon tyylistä. "Esimerkiksi jos haluaa lyhyen kampauksen, tyyli on tyypillisesti klassinen ja silloin on vähemmän uskallusta muoti valintoihin. Toisaalta mitä helpommin hiustyyli muuttuu, sitä pelottomampi persoona on kyseessä.

"Kun naisen hiukset liikkuvat vapaasti hän on nainen, joka huokuu itseluottamusta", hän sanoi. "Se kertoo myös, että heillä on hieno huumorintaju."

Voiko leikkauksella täydentää persoonallisuutta? Katso mitä Leddy ehdottaa:

Urheilullinen
Nainen, joka on urheilullinen ja aktiivinen hakee helppoutta ja mukavuutta hiuksillaan. Lyhyt ja terävä leikkaus on paras, ja saa sinut näyttämään terveeltä, onnelliselta ja varmalta.

Kuva: Pascal Le Segretain, Getty Images

Party Girl
Hän ei luovu koskaan hiustensa pituudesta! Hän muotoilee hiukset kihartimen ja sähköisten rullien avulla." Pidennykset auttavat osaltaan tässä tyylissä jos omat hiukset eivät kasva hyvin tai tarpeeksi nopeasti.

Kuva: Andrew H. Walker, The best haircut

Flirttaileva
Flirttaileva persoonallisuus laittaa hiuksensa melkein aina sivulle tavalla tai toisella.

Varattu
Minusta varattu persoonallisuus näkyy aina yksinkertaisuutena. Hiuksissa on aina leikattu raja. Tämä ei tarkoita sitä, että hän on tylsä tai houkuttelematon, vaan hän ei tunne tarvetta kaunistella tiettyjä persoonallisuutensa sopivia asioita olemuksessaan.

Yritysten uranaiset
Nykymaailmassa toiminta ja monipuolisuus ovat keskeisiä kysymyksiä. On elämää toimiston jälkeen! Kerroksittainen leikkaus joka ei rasita kasvojen muotoja palvelee häntä hyvin.

Luovan taiteellinen
Olen aina todennut, että luova ja taiteellinen persoona säilyttää jännitystä hiuksissaan. Villi kihara ja värit tekee hänen ulkonäöstään vielä rohkeamman. Luovat ja taiteelliset naiset haluavat päästä eroon tyyli osastosta ja haluavat tehdä räväkämpiä valintoja - kuten razored, punked-out malleja.

Yksinkertaisen luonnollinen
Yksinkertainen, helppo ja reipas kampaus sopii näille naisille parhaiten. Ei ole toista vierasta persoonallisuutta tämän tytön ulkonäössä hämäämässä. Mitä näet on se mitä saat! Helppoja aaltoilevia kiharoita, luonnollinen väri ja paljon swingiä.


Kuva: Jason Merritt, Getty Images

Popular Posts