Kauden Shoppailu lista

Muoti on niille, jotka seuraavat trendejä ja niille, jotka tuntevat lyhyen ajan villitykset.

Jos et kuulu jälkimmäiseen sijoita muutaman kauden juttuun ja uudista samalla ulkonäkösi. Otitpa Burberry-vaikutteita lentäjä takkiin tai värikkääseen Fair Isle-tyyliseen neuleeseen, nämä keskeiset osat on hyvä olla syksyn/talven sisältöä vaatekaapissasi.


Kannattaa olla nopea sillä kauden vaatteet eivät viivy kovin pitkään kaupoissa kevät mallistojen tullessa jo myyntiin.


Keskeiset osat syksy/talvi muodissa:


Kokeile: Lentäjä takkia


Miten pukeutua siihen: "Ilmailu ja armeija ovat tärkeimpiä suuntauksia ja lentäjä takki on suuntauksen ikoni", sanoo Liz Wilson, Matalan naistenvaatteiden ostaja.
Kokeile: Maxi pituista mekkoa


Miten pukeutua siihen: "Sekoitus pitkää ja lyhyttä pituutta on uusi tapa käyttää Maxia," ehdottaa Moriamo Oshodi, ASOSin johtaja naistenvaatteiden osastolta. "Kokeile maxi mekkoa päivällä paksujen sukkien kanssa ja jalkoihin nilkkurit. Tai käyttää pitkähihaista jersey toppi alla ja puen näin mekko kerroksittain näyttävästi."

 
Kokeile: Tohveli saappaat


Miten pukeutua niihin: "siirry must-have linjalle ja hanki nämä puiset kantapää saappaat ja ole rock!" Lisa Pierce, ranskalainen Connection PR johtaja kertoo. "Käytä kaikkia mahdollisia hameita ja mekkoja.


Kokeile: Fair Isle neuleita



Miten pukeutua siihen: "Fair Islen, perinteinen pohjoismainen ja perus American neuleet ovat tämän kauden kodikas talvi vaate", paljastaa Kelly Harrington, H & Mn vanhempi suunnittelija. "Kerrospukeutuminen oli vahvasti nähtävillä catwalkeilla, joten sekoita neuleita tekoturkisten kanssa, nahkaa-ja mokkaa."



Kokeile: Tekoturkiksia 



Miten pukeutua siihen: "tekoturkis on yksi suuntaus päällysvaatteissa tällä kaudella," sanoo Michelle Hawes, House of Fraserin johtaja. "Nämä sotilaallista ulkonäköä jäljittelevät turkit tulevat vaivattomasti lisäämään girly -lookkia."

 
Kokeile: Nahkahame



Miten käyttää sitä: "Tämä täydellinen hame pitää näyttää modernilta, kertoo Roz Duncan, Marks & Spenceriltä. "Nahkahameen seuraksi sopii siisti kashmir, laiha vyö ja korkokengät ja olet tyylikäs  sekä sinulla on hienostunut ilme."

 
Kokeile: Farkut


Miten käyttää sitä: "Tämä kausi tekee silmiinpistävän comebackin ja siihen lisätään ripaus hohdokkuutta, sanoo Kelle Crisp, Monsoonin tiedottaja. "luisevat farkut ja korkokengät on täydellinen valinta."

 
Kokeile: Samettimekko


Miten pukeutua siihen: "Maxi mekko on pakko saada pitkään syksyyn ja talveen. Sametti oli vahva juhlavaate trendi catwalkeilla, sanoo Gillian Boyd, Debenhams Occasionwearin ostopäällikkö. "Käytä hyvin yksinkertaisesti samettimekkoa ja  korkokenkiä - anna kankaan puhua puolestaan ja pidä kaikki muu yksinkertaisena."


Kokeile: Seventtiis niittejä



Niitatut vyöt ja korut tuovat 70-luvun ilmeen takaisin tähän päivään. Yhdistele niitä luovasti nahka ja farkku asuun.


Kokeile: Vanhaa ja Uutta sekoittaen


Miten pukeutua sitten " Love Story " tyyliin ja mennä takaisin Seitsemänkymmentäluvulle.  Sekoita neutraaleja värejä ja klassisia denimiä trenssin kanssa, sanoo Hayley Jordison-Harris, johtaja PR Tesco vaatteista. "Pysyvä trendi tällä kaudella on vanhan ja uuden liittouma, eri kuvioita ja kankaita."


Hanki näyttävyyttä


Tess Daly on vaarassa asettaa Strictly Come Dancing kilpailijan varjoon tällä koristellulla Graingers mekolla, joka on nyt saatavilla Ranskan Connection verkkokaupasta. Löydät sen täältä www.frenchconnection.com.





Osta nyt
Oletko kuullut "Gossip rights ja nyt plus-size muodista?" Singer Beth Ditton uusimmasta mallistosta? Mukana on punkahtavaa tyyliä ja asenteella suunniteltuja tuotteita. Tsekkaa koko kokoelma www.bethdittoatevans.co.uk.

 
Seiso suorana!


Care Dorothy Perkinsin "Stand Tall kenkämallisto". On rajoitettu eriä tuotteita jotka on suunnitellut kuuluisuudet kuten Kelly Osbourne, Alexandra Burke ja Sophie Ellis-Bextor. Tuotteet vastaavat heidän persoonallisuuksiaan.  



Saatavana lokakuusta kolme mallia, £ 10 lahjoitus menee suoraan Breast Cancer Care järjestölle. Lisää aiheesta www.dorothyperkins.com

Popular Posts