The Modacalzado International foodwear show toi kevään askeleisiin

Exhibition Centre (IFEMA) tarjosi ainutlaatuisen jalkine katselmuksen keväälle ja kesälle 2011. 

Espanjan johtavat jalkinemerkit toivat jännittäviä luomuksiaan näytille, joissa löytyy ballerinoja,  korkeita korkoja, kiilat ja paljon väriä. Tässä maistiaisia tulevasta....


                                                           Mascaro


Tyylikäs malli ja korkokengät on suunniteltu pidentämään naisten siluettia.  7cm /11cm korko on uusin uutuus  Mascarolla, joka tarjoaa myös uusia aloe vera alustoja jotka auttavat rentoutumaan jalkoja. Kengät ovat kuitenkin ensisijainen valinta iltaan ja ne on reunustettu paljetein, pitsillä ja Swarovskin kristalleilla lisäksi niissä on erittäin korkeat korot.

                                                           Rebecca Sanver


Löydät lisää suunnittelijasta www.rebeccasanver.es

Rebecca Sanver on sekoittanut materiaaleja uusissa malleissaan. Nylon verkkosukat yhdistettynä nahkaan, kun taas Lycra on mokkanahan kanssa erittäin tyylikäs. Sametti, nahka ja Swarovskin kristallit muuttuu juhlavat mallit helposti moneen.

Väri tulvi Pura Lópezin luomuksista joissa valitsee satiini materiaalina. Käärme kuosi, metalli ja mokka maan sekä sinisen sävyissä täydentää suunnittelijan kesä tarjontaa.



Lisää mallistosta www.puralopez.com

Giosepolla on kolme uutta suuntausta ensi kesäksi. Denim on yksi tärkeimmistä suuntauksista ensi keväänä, mutta kuluneet ja pesty näyttää voimakkaammilta yhdistettynä luonnon materiaaleihin, kuten puu alustojen ja korkki korkojen kanssa. Espanjan brändi tarjoaa päivityksen romantiikkaan, nahalla on nyt rusetteja ja kukkia, jotka koristavat pintaa. Sen Jellyshoe linja kattaa kaikki sateenkaaren sävyt, ja Swarovskin kristalli tai fantasia metalli riipukset toimivat koristeina.


Tutustu valikoimaan www.gioseppo.com
Löydät sivuilta myös verkkokaupan!

Popular Posts