Going Dancing - vapaudu tavanomaisista käsilaukuista ja lompakoista


Going Dancing on maailmanlaajuinen muotiasusteiden brändi joka on tänään ilmoittanut julkaisevansa Showstopper sarjan. Sarja on saatavana yksinomaan Going Dancing verkkokaupasta.
Showstopper on kätevän kokoinen kukkaro jota voi käyttää vasemmassa tai oikeassa ranteessa ja se on suunniteltu säilyttämään avaimia, rahaa, matkapuhelinta, ja se tuo samalla hands-free-mukavuutta. Se korvaa käsilaukun tai lompakon, joka voi usein olla haittana erilaisissa sosiaalisissa ympäristöissä.




"Aito Showstopper ei estä sinua tekemästä mitään", sanoo Showstopperin luoja ja Going Dancing perustaja Stacey Cole. "Se antaa sinulle vapauden tehdä niin kuin haluat, täysin rauhallisin mielin."



Naisilla, Showstopperia voidaan käyttää häissä ja muissa juhlissa jossa laukun pitäminen jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa voi olla hankalaa. Lisäksi Showstopper on kätevä rannalla ja yö elämässä.


Miestenten versio mahdollistaa heidän päästä eroon takatasku lompakosta ja siinä on helppo säilyttää rahaa ja avaimet.  Miesten Showstopper on täydellinen ranta, retkeily, kalastus, yleisurheilu ja kaikenlaiseen ympäristöön, jossa kadonnut tai varastettu lompakko olisi painajainen.



Showstopper näyttää hyvältä ja täydentää kulta, hopea, jalokivi- ja muita koruja käsissä ja ranteissa.Tarjolla on useita eri malleja. Lue aiheesta enemmän www.showstopper.com.au

Popular Posts