Kiff-Kiff ranta-asut 2011


Kiff-Kiff joka on parhaiten tunnettu pyjamistaan on juuri julkaissut "Al agua!" (Jump in!) mallistonsa, eli ensimmäisen uimapuku malliston naisille.


Kiff-Kiff on luonut kolmen linjan malliston jossa on ajateltu kaikkia ikä-luokkia, jokaiseen makuun, tarpeeseen ja mieltymyksiin.


Ensimmäinen on hohdokas ja näyttävä. Sinkkuelämää ja sen päähenkilö Carrie Bradshawn voi kuvitella pukeutuvan siihen. Mukavan näköinen, mutta alkuperäinen ja hienostunut uimapuku ja bikinit urheiluun jossa on yksinomainen kuvio tai useita kuvioita.


Toinen on enemmänkin huomaamaton, lady- tyyliin kuuluva. Se on yksinkertainen, hienostunut, enemmänkin klassinen, joka on reunustettu muotikoruin kuten posliini helmillä.  



Kolmas malli on suunnattu nuorille kuluttajille, joille on tarjolla rohkeampia malleja, rohkein kuvioin ja fluoresoivin värein.

Tämä kattava kokoelma tulee laajalla valikoimalla värejä, jotka yhdistyvät eri kuvioihin.


Kiff-Kiff:llä on yli 1000 asiakasta ympäri maailman ja yhtiö myy puoli miljoonaa vaatekappaletta vuodessa. Tällä hetkellä kaksikymmentä prosenttia liikevaihdosta tulee viennistä, jossa painotetaan tiettyjä markkinoita, kuten Portugali, Ranska, Italia, Libanon ja Meksiko.


Tuote sivuille pääset täältä www.kiff-kiff.com

Popular Posts