Alusvaate brändin suunnittelijoina muoti bloggareita

Espanjan alusvaate brändi lanseeraa malliston jonka laatijoina on menestyneimpiä muoti blogeja.
Women'secret, Grupo Cortefiel brändi, on julkistanut alusvaatte malliston yksinomaan neljän suositun Espanjalais bloggaajan ajatuksin.


Bloggaajien kokoelma osoittaa tuoreita ideoita ja se on ilmiö, joka on mullistanut maailman muodin, se kääntää niiden laatijat todelliseksi tyyli johtajiksi.


Joka päivä miljoonat nettisurffaajat hakevat inspiraatiota heidän henkilökohtaisista tyylioppaistaan. Neljän suosituinta blogia ovat: Mitme, Emma's Corner, Stella wants to die ja Little is drawing, joka on luonut neljä mini-kokoelmaa uskollisina tyylilleen. Saaduista myyntituloista menee neljännes hyväntekeväisyyteen.


Streetwearin romanttinen kokoelma on hienostunut ja sen on suunnitellut Mitme. Sen tuotto menee Nava Nagar hyväntekeväisyyteen. Emma's Corner on valinnut alusvaatteet ja niiden kanssa flirttailevan yksityiskohdat. Kokoelman tuotosta menee osa Baleaarien MS ry:lle. Stella wants to die mallit on suunniteltu tyylikkäästi ja tarkoitus on olla mukavat. Tuki myynnistä lahjoitetaan Meñinos säätiön ohjelmaan. Maanläheinen, luova teini, Little is drawing, kuvastaa itseään, denim hame ja alkuperäinen kaula huivi. Tuotto menee Valencia Charitable Associationille. 


Women'secret on perustettu vuonna 1993. Espanjan Cortefiel ryhmän omistaja ja samanniminen merkki sekä Springfieldillä ja Pedro del Hierrolla on tällä hetkellä 476 myyntipistettä ympäriiinsä 43 maassa.

Lue lisää www.womensecret.com


Popular Posts