Hoss Intropia laajentaa toimintaansa Euroopassa

Milanossa, Roomassa, Firenzessä ja Pariisissa tarkoitus olla seuraavia kohteita Espanjan tunnetulle vaatemerkille.

Hoss Intropia, perustettiin Madridissa 16 vuotta sitten ja avaa useita kauppoja Euroopan suurkaupungeissa lähikuukausina.


Naisten vaatteiden ketju ennustaa myynnin kasvua jopa 4,6% tänä vuonna, ja tutkii samalla myös mahdollisuutta avatakseen liikkeen New Yorkin Sohoon vuonna 2013.


Britanniassa brändi on jo kaupoissa Lontoon Covent Gardenissa, Regent Streetilla ja Sloane Squarella, ja aiemmin tänä vuonna se avasi ovensa myös Riadissa, Saudi-Arabiassa yhteistyössä paikallisen yrityksen kanssa. Yritys toimii myös Kuwaitissa ja Dohassa, Qatarissa.


Ketju, joka yhdistää itsenäistä ja monikanavajakelua toimissaan, toimii nyt 40 eri maassa, joiden osuus on 43% sen liikevaihdosta. Sen tavoitteena on edistää maailmanlaajuista myyntiä aina 70%:iin saakka.


Hoss Intropialla on noin 20 myymälää Espanjassa ja se myy yli 1500  jälleenmyyjille tuotteitansa. Se on myös halukas myymään verkossa ja on aikeissa aloittaa e-shopin. Yhtiö ennustaa, että sen verkkkauppa on toiminnassa vuonna 2012, Espanjassa, Italiassa, Portugalissa, Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Popular Posts