Lifestyle - Muoti - Yksinkertaisuus

Yksinkertaisuus on tarjolla kaupoissa tällä kaudella ja sinun ei tarvitse olla seinäkukkanen käyttääksesi sitä.

Ajattele vähemmän on enemmän tänä talvena. Minimalismi trendi on virkistävä vastalääke kaikelle pramealle ja yli-korostetuille.


Suunnittelijat kuten Celine, Chloe ja Stella McCartney tiennäyttäjinä sanovat hyvästit kevytmielisyydelle talvi catwalkeilla ja hei yksinkertainen on chic.


"Minimalismi on tie eteenpäin - vähemmän teennäinen, koskematon, ja enemmän supistettu", kertoo suunnittelija Antonio Berardi.


"Se on myös rennompaa, vähemmän työlästä ja tyylikäs."




Minimalismi trendinä on turvallinen muoti ja sopii kaikille  - pidä vain linjat, värit ja tarvikkeet yksinkertaisina ja vaatekaapin sisältöä on helppo yhdistellä. 



Minimalistisia suuntauksia pukeutumisessa:


Classic


Minimalistinen look - luxus kankaat.


Tällainen puhdas, mutkaton linja, sopii silloin jos sinulla ei ole investoida aikaa ja rahaa ostoksia varten. Hyvin leikattu räätälöinti, kuten Jil Sanderin ja Uniqlo's J kokoelmat.


Investoi housupukuun, kotelo mekkoon ja selkeä linjaiseen päällystakkiin ja tulevaisuuden klassikot ovat vaatekaapissasi.


Grunge


Sinun ei tarvitse kaunistaa itseäsi pääkalloilla, ketjuin ja gootti viittauksin. Ajattele supermalli Kate Mossia ja hänen liukasta nahka lookkia.


Sekoita yksinkertainen musta nahka takki/housut vastakkain pehmeän kashmir neuleen tai silkkipaidan kanssa. Käytä mustan vastavärejä tehosteena.


Pidä tyyli super-yksinkertaisena ja käytä korkkari nilkkureita.


Futuristinen


Jos talven karu väripaletti minimalismin osalta pelottaa sinua, riko hieman sääntöjä.


Vaaleanharmaa on moderni väri toimimaan, mutta viileä keltainen, fuksia tai oranssi kohottaa pukeutumisen talven synkkyydestä.


Etsi vahvoja muotoja ja kiinnostavia yksityiskohtia, kuten värien kontrastit tai geometrisia muotoja.


Rento


Puhdas ja yksinkertainen, ei tarvitse merkitä über-fiksua. Minimalismi on mutkaton joukko tyyli sääntöjä ja on helppo pukeutua rennosti viikonloppuna.



Farkut, viileät paidat ja ylisuuri bleiserit pistää pukeutumisen minimiin.



Viisi tapaa käyttää paitaa

 
Tällä kaudella voi hyödyntää minimalistista suuntausta, tee se klassisella paidalla.


Kiinnitä huomio neutraaleihin sävyihin kuten valkoinen, harmaa ja navy ja valitse suosikki tyylisi.


Ylisuuret: löysät, luonnollisen muotoiset paidat  - leiki mittasuhteilla. 


King: Minimalistisia paitoja, jotka on leikattu suoraan ylös-ja alaspäin on täydellinen niille, jotka eivät pidä muotoilluista klassikko paidoista. 

 
Classic: Tämä perinteinen paita kertoo elegantista kaupunki tyylistä. Laita paita housujen / shortsien / hameen vyötärön sisään ja käännä rennosti hihan suut ylös.


Wrap: Ihanteellinen ratkaisu, jos haluat olla enemmän naisellinen ja tuoda esiin vyötärön siluettia. Puhdas V-kaula aukkoinen paita saa yläosan näyttämään ohuemmalta vältä käyttämästä kuitenkin ammottavaa rinta-aukkoa.



Popular Posts