Pretty Ballerinalle lippulaivamyymälä Taiwaniin

Pretty Ballerinas siirtyy Aasiaan ja perustaa ensimmäisen myymälänsä Taipeihin, Taiwaniin. 

Uusi myymälä kattaa 40 m2 Taiwanin Golden Milessa, Dan-Roadilla. Kaikki tuotemerkin visuaaliset elementit ovat näkyvissä: yrityksen värit; pinkki, musta ja kulta - jotka symboloivat naisellista ja ylellistä kapinamieltä - toisin kuin sisustuksen romanttiset yksityiskohdat, kuten kattokruunut, hyllyt ja peilit jotka ovat Louis XV styleä, joka lisää samalla syvyyttä ja laajuutta tiloihin. Kaupassa on myös silmiinpistävää Leopardi printtiä käytettynä ja brändin allekirjoitus, vaaleanpunaiset laatikot kasataan kattoon. 


Avaaminen on osa brändin kasvu suunnitelmaa, ja tavoitteena on nähdä Pretty Ballerinas yhteensä 10 maassa Madridissa, Lontoossa, Montrealissa, New Yorkissa ja Barcelonassa. Brändi haluaa olla saatavissa johtavissa tavarataloissa ympäri Eurooppaa. 


Pretty Ballerinas perustettiin helmikuussa 2005 virtuaalisena kauppana ja tuli nopeasti suosituksi balleriina muodistaan. Kenkiä ostavat kuuluisuudet kuten Claudia Schiffer, Kate Moss ja Kylie Minogue. Kun viennin osuus on 70%, se tekee peräti 300.000 paria ja 1200 mallia vuodessa. 



Tässä mennen Halloweenin muotia....


Popular Posts