Ursula Mascarò avaa uuden liikkeen Madridiin

Ursula Mascaró, huippuluokan suunnittelija ja Mascaró konsernin luoja sekä eri jalkineiden luoja (Mascaró, Pretty Ballerinas), on valinnut Madridin kaupungin jonne avataan hänen ensimmäinen lippulaivamyymälänsä.





Paikka sijaitsee Calle Jorge Juan ja Calle Velázquez (Jorge Juan, 26) kulmassa. Suuressa myymälässä on geometriset linjat, ja se on jaettu kolmeen alueeseen. Tiilet on maalattu valkoinen, kiillotettua sementtia, mustia palkkeja ja erityiset takorauta lamput sopivat yhteen  tuotemerkin logon, puheenjohtajan linjan kanssa. Myymälästä voit löytää upean kokoelman kuuden tuuman korkokenkiä, sekä Pretty Ballerinasin upeat balleriinat ja täydellisen miesten malliston. 

 


Boutique on vintage tyylinen ja se tuntuu osittain maalaismaiselta ja modernismin sekoitukselta jota sisustuksessa yhdistetään. Siinä erottuva voimakkaita värejä esim. hyllyissä löytyy keltainen, punainen, vihreä ja sininen, jotka näyttävät kuin todellisilta taideteoksilta alustojen ja vaarallisten korkeiden korkojen kanssa.

 
Yritys aloitti toimintansa vuonna 1991, Ursula Mascaró vakiinnutti asemaansa johtavana kansainvälisenä jalkineteollisuuden suunnittelijana.  Yritys on läsnä muutamassa hienoimmista ostosalueista kuten New York, Pariisi, Monte Carlo, ja esimerkiksi Taiwanissa ja Puolassa on nyt ensimmäisen lippulaivamyymälänsä.

Popular Posts