Suunnittelija - Elisa Palomino


Hän jätti Espanjan ja lähti opiskelemaan ulkomaille jo 16-vuotiaana, tämä Valencialainen suunnittelija on työskennellyt suurimpien kansainvälisten muotitalojen suunnittelijana ja on suunnitellut omat mallistonsa New Yorkin Fashion Weekille kahdella viime kaudella. Elisa Palomino kerttoo, että hänen isoäidillään oli säännöllisesti couture asiakkaita ja hänellä oli valtava kokoelma asuja, hattuja ja huiveja. Ajan kuluessa ne kaikki periytyvät minulle.
Lähdettyään Espanjasta hän päätyi koulutukseen maineikkaassa Saint Martin's Collegessa Lontoossa. Tuosta ajasta hän muistelee oppineensa uuden tavan työskennellä. Oma opettaja ja hänen hyvä ystävä Natalie Gibson oli syy siihen miksi päätyi koulutukseen.

 

Palomino oli osa Moschino suunnittelijaryhmää ja toimi Italian markkinoilla. Noina aikoina hän sanoo oppineensa kaiken muodista yleensä. 
 

Italian jälkeen hän meni Pariisiin John Gallianolle ja Diorille jossa oli mahdollisuus työskennellä heidän couture studioillaan. Hän mainitsee Gallianon suureksi mestarikseen joka suhteessa. Löysin maailmankaikkeuden jossa luovuudella ei ollut rajoja. 

 New Yorkissä suunnittelija on työskennellyt Diane Von Furstenbergin kanssa ja on yhtiön varapuheenjohtaja. Hän valoo suunnittelutiimin työskentelyä, kaikkia stylistejä kunkin merkin eri linjoilla.
 


Tutustu täältä suunnittelijan nettisivuihin http://elisapalomino.com/


Popular Posts