Popin kunigatar Lady Gaga espanjalais suunnittelijoiden mieleen

Kiistaton popin kuningatar valitsee kahden espanjalaisen koru suunnittelijan merkkejä itselleen. 



 

 Monster Ball maailmankiertueella joulukuussa Lady Gaga konsertoi Espanjassa yli 15000 fanillensa. 

Hänen vierailunsa Espanjan pääkaupunkiin provosoi USAlaista laulajaa. Hänhän on tyyli-ikoni ja ylenkatsoo heikommin pukeutuvia, mutta lankesi espanjalisien korusuunnittelijoiden Nicol's ja OhmyGod tuotteisiin yhden päivän ostoksilla. 


Hän osti useita pantoja alkaen Chunky Glam kokoelmasta, OhmyGod eläin rannerenkaat ja kaksi Nicol's valkokulta ja timantti koruja. Yksi niistä oli sormus, joka on kastettu "Gaga Snake" nimellä, ja on osa Nicol tuotemerkin tunnuskuvallista Safari kokoelmaa. Nyt on kahden kuukauden odotus ajalla mahdollisuus tilata käärmeen muotoinen kahden sormen sormus keltakullasta ja timanteista, ja se valmistetaan erikseen aina vain tilauksesta. 


Tämä ei ole ensimmäinen kerta, pop-diivalta, joka on haluttu tuotemerkkien kantaja ympäri maailmaa, kun hän valitsi espanjalaista muotia. Viime vuonna hänellä oli yllään sotilaallinen  takki jonka on suunnitellut Josep Font ja väljät housut suunnittelijana José Castro. 


Nicol's perustettiin vuonna 1917 ja sillä on neljä kauppaa Madridissa. Sen dynaamiset ja persoonalliset kokoelmat valmistetaan jalo-ja puolijalokivistä.

Popular Posts