Hiustyylit - luonnonkiharat

Maailman tähdet myös Espanjassa jäljittelevät tällä hetkellä "luonnonkihara" lookia. Joillain hiukset taipuvat ihan omastakin takaa, mutta on myös keinoja saada luonnonkihara look aikaiseksi kotikonstein.
Muutama paplari päähän, puristelu muotovaahdolla tai toinen vaihtoehto käyttää muotoilulaitteita ja pyöritellä sopivasti kiharoita niiden latvoihin, jos et halua näyttää afrotukalta :)

Tässä muutamia luonnonkihara look kampauksia

Miley Cyruksen kiharat saattavat hyvinkin olla ihan omasta takaa. Toisaalta näinkin pitkissä hiuksissa ei hius jaksa taipua kiharalle välttämättä niiden raskauden vuoksi eli todennäköisempää on että hän on käyttänyt muotoilutuotteita ja rullia.

Fergien hiuksissa on piippausrulla pyörinyt nimittäin luonnonkihara harvoin tekee "spiraaleja" hiuksiin. Siinäpä yksi paljastus kiharoista ;) Mutta rento look menoon kuin menoon.


Hmm...Vanessa Hudgensin hiuksissa luonnonkiharat ovat feikkiä, koska ne alkavat vasta korvien korkeudelta...luonnonkihara on yleensä koko pään alueella, eli tässäkin on taidokkaasti käytetty muotoilulaitteita ja aineita...hyvältä näyttää!

Popular Posts