Boboli laajentaa toimintaansa Espanjassa ja ulkomailla

Valoisa ja iloinen, trendikäs ja rento lastenvaatteita valmistava tuotemerkki Boboli jättää jälkensä kansainvälisille markkinoille.

Tällä hetkellä upotetaan kunnianhimoista strategiaa. Espanjalainen yritys avaa uusia POI-kohteita shop-in-shopit yksinoikeudella tavarataloissa niin Espanjassa kuin ulkomaillakin. Se on keskeinen kanava yhtiön laajentamissuunnitelmassa tänä vuonna.

Mukana sisustuksessa on yrityksen imago, BoboliÄskettäin avattiin shop-in-shop liike Ripley tavarataloon joka sijaitsee Jockey Plazalla, Perun pääkaupungissa Limassa.

Muutaman seuraavan kuukauden aikana Boboli aikoo avata muissa kansainvälisissä paikoissa liikkeet kuten Elkor - Latvia, V & K - Alankomaissa ja Sk - Mitsukoshissa ja Far East -Taiwanissa.

Espanjassa, yritys jatkaa myös sen laajentumisstrategiaa. Se on avannut kuusi uutta liikettä El Corte Inglés-ketjun tavarataloissa, samaan aikaan kesäkauden alussa se aikoo lisätä 5 - 10 uutta liikettä jotka ovat avoinna kaikkina vuodenaikoina.

Vuonna 1984 alkaneesta suunnittelusta ja myynnistä lähteneet lasten neuleet ovat kasvattaneet liikevaihtoa jo 19,5 miljoonaan euroon ja yhtiöllä on 53 oma-brändikauppaa ja franchising yritystä. Se toimii myös 49 shop-in-shopit periaatteella jo yli 40 maassa ympäri Eurooppaa, Amerikkaa ja Lähi-itää, ja sillä on oma verkkokauppa.
Verkkokauppa www.boboli.es

Popular Posts