Espanjalainen jalkinevalmistaja mukaan Volvo Ocean Race kilpailuunKoska se valmistautuu osallistumaan yhteen maailman suurimmista regatoista, Volvo Ocean Race kisaan, Camper laajentaa kokoelmaansa lisäten siihen uuden Ocean Race malliston.

Ensimmäistä kertaa suunnittelijalla on oma jahti mukana regatassa, Emirates Team New Zealand. 

Seikkailun kunniaksi Camper on luonut "Ocean Race", kokoelman, joka näyttää merenkulkijan jalkineilta; Seamar ORC ja Water Runner ORC. Seamar on virallinen jalkine aluksella ja siinä on käytetty samaa grafiikkaa kuin Mark Farrow veneessä sekä kaksinkertaista pohjaa, kumia kulutuspinnan erinomaisena suojana, kevyttä iskunvaimennusta sekä materiaaleja joissa jalat pysyvät lämpiminä.

Seamar ORCsta on saatavilla myös täysin vedenpitävä versio, jossa nopeasti kuivuva aine on korvattu läpäisemättömällä nahalla joka on vettä hylkivää materiaalia.
 

Water Runner ORC on kevyt, joustava kenkä jossa yhdistyvät juoksukengän ulkoasu sekä yksityiskohdat jotka on suunniteltu erityisesti maailman ympäri purjehdukseen. Se on ruskeaa nahkaa ja mukavampi rento malli.

Camper sijaitsee Incan kylässä (Mallorca) ja en on viennin osuus on lähes 70%. Sillä on 68 kauppaa, 75 shop-in-shopitia ja 12 myyntipistettä Espanjassa sekä 75 kauppaa, 4 myymälää ja 65 shop-in-shopit kohdetta joita johdetaan franchising periaatteella 42 eri maassa.

Popular Posts