Kengät mittatilaustyönä - Massimo Dutti

Massimo Dutin omistama Inditex ryhmä luo laatua naisten, miesten ja lasten vaatteiden maailmassa. Nyt suunnittelija on luonut uuden mukautetun miesten kenkiin liittyvän palvelun nimeltä Kengät mittatilaustyönä. 

 

Palvelu on suunnattu asiakkaille, jotka etsivät jotain hienoa ja vähän yksilöllistä. Esille tuodaan käsityötaitoa, jossa jokainen silmukka on käsin viimeistelty sopimaan jalkaan kuin hansikas.

Kengät Mittatilaustyönä tarjoaa valikoiman laadukkaita materiaaleja: puhdasta nappanahkaa viidessä värissä, paksua, vedenpitävää nahkaa, hienoja turkiksia ja sametti-soft viimeistelyä sekä kolme aitoa kookos sävyä. Jokainen kenkä on joustava muotoilultaan ja tarjolla on kolme väriä: nahka, indigo tai punaisenruskea.

Valittavana on mm sileä jalkapöytä, tupsut, naamio/päällinen tai solki, ja viimeisen silauksen asiakkaan kenkiin antaa nimikirjaimet jotka voidaan kaiverrettaa nahkaan.

Massimo Dutti on kehittänyt yksin kosketusnäyttö sovellutuksen tehdä tilaamisesta helpompaa.

Palvelu on saatavilla Espanjassa, uusi palvelu on myös ulkomailla mm Massimo Dutti kaupat; Regent Street, London, Via Roma Italian pääkaupungissa, Place de la Madeleine Pariisissa, Metropolis ostoskeskus Moskova, 8 Theatiner Strasse Münchenissä ja 53 Bahnhofstrasse, Zurichin.

Vuodesta 1991 Massimo Dutti on ollut osa Espanjan suurinta kansainvälistä Fashion Groupia, Inditexiä, ja on nyt yli 530 liikkeen ryhmä löytyy 51 eri maassa. 


Popular Posts