Patricia Rosalesille studio Pariisiin

Espanjalainen suunnittelija avasi Bejeweled jalkineilleen studion Ranskan muotipääkaupunkiin.
 


Hotelli jossa ostoksia voi tehdä sijaitsee tyylikkäässä Park Hyatt Hotelissa,  Pariisissa. Studio esittelee paitsi haute couture kokoelmaa myös poisto malleja ja asusteita.  Mallistossa on selvästi vaikutteita 18-luvun Ranskasta. Patricia Rosalesin asiakkaat opastetaan kenkä muodin pariin, niiden materiaaleihin ja värikartastoihin sekä nahan leikkaus taitoon ja helmi koristeluun. Uuteen teknologiaan on mahdollisuus tutustua suunnittelijoiden ohjaamana.

Patricia Rosalesin intohimo jalkineisiin ilmeni jo varhain, kun hän alkoi kerätä kenkiä. Valmistuttuaan kauppatieteiden opinnoista, jossa  hän opiskeli Markkinointia ja graafista suunnittelua, Patricia kiinnostui jalkineiden käsityötaidosta. Vuonna 2008 hän perusti Patricia Rosales yrityksen ja aloitti työnsä couture kenkien parissa asiakkainaan Saudi Arabialaiset ja Venäläiset asiakkaat.

Vuonna 2009 hän esitteli ensimmäisen kokoelmansa; helmi-kengät, Madridissa. Tämä aito taide kenkä on valmistettu hienoimmista nahka laaduista, silkki satiinista, sametista, brokadista. Niissä on kultaa, timantteja, safiireja, smaragdeja ja höyheniä. Vuonna 2010 hän käynnisti ready-to-kengät projektinsa, ensin Madridissa ja sitten Pariisissa. Kesäkuussa hän esittelee uusimmat kokoelmansa,  Rosales for Man ja Patricia Rosales Econ.

Tänään yhtiön liikevaihto on lähes 1.000.000 euroa. Päämarkkina alueet ovat Saudi-Arabia, Venäjä, Ranska ja USA, ja viennin osuus on 80%. Beyoncé, Monica Bellucci, Caroline Monacon Sienna Miller, Marion Cotillard ja Laetitia Casta ovat kaikki osa kasvavaa  "patricios" tuotemerkin faneja.

Popular Posts