Paris Hilton pukeutuu Mascaròn

Amerikkalainen perijätär valitsee huippuluokan kenkiä espanjalaisen suunnittelijan mallistosta.

Säännöllinen näkyminen parhaissa juhlissa sekä illanvietoissa toi Paris Hiltonin myös Barcelonaan moottoripyöräilyn Grand Prix -tapahtumaan Montmelóon. Hilton omistaa Paris Hilton Racint Team joukkueen.

Kunniavieras oli Racing Teamin seurassa Hotel Barcelonassa, kuuluisa julkkis tuki espanjalaista muotia pukeutumalla suunnittelija Ursula Mascarón kalliisiin kenkiin.

Paris oli valinnut peep-varvars mallistosta korkokengät jotka ovat nyt osa Paris Hiltonin vaatekaappia. Hänen erityinen valinta oli Cher-kengät, syksy / talvi 2011/2012 kokoelmasta, arvoltaan yli 500 €. Fuksian väriset Peep-kengät on valmistettu mokkanahkaan, jossa on monivärisiä Swarovskin kristalleja. Ne on käsin ommeltu ja koron mitta on 16 cm.

Yritys on perustettu vuonna 1991, Ursula Mascaró on vakiinnuttanut asemansa johtotähtenä kansainvälisten jalkineiden maailmassa ja hänen kenkiään löytyy yksinoikeudella mm. seuraavista kaupungeista kuten New York, Pariisi ja Monte Carlo, ja maista kuten Taiwanista ja Puolasta. Heillä on 49 myyvää putiikkia tuotemerkkeinään Mascaró ja Pretty Ballerinas.


Popular Posts