Espanjan suunnittelijat Pariisin muotimessuilla

Muutamana seuraavana päivänä Pariisin kaupunki tulee yhdistää Semaine des Créateurs muodin ykkös tapahtumaan. Se on yksi innolla odotettu tapahtuma tällä kaudella, ei vain sen globaalin luonteen puolesta, myön sen vetovoiman ostajia kohtaan.

 28.9.-05.10., erilaisia ​​tapahtumia tullaan näkemään erityisissä paikoissa, joissa yhdistyvät taiteen, muotoilun, glamourin ja trendien viimeisimmät suuntaukset. Tällä estraadilla tulee olemaan yli kolmekymmentä espanjalaista kokoelmaa.

Ensimmäinen suunnittelija Amaya Arzuaga esittelee luomuksiaan Cité de la Mode et du - 30. lokakuuta. Suunnittelija Joaquín Tríasilta nähdään hänen kevät / kesä mallisto joka on esillä Cent 8 Rue Vieille du Templellä koko viikon.


                                              Kuva. Amaya Arzuaga, Pariisi

Jalkine suunnittelija Pedro García esittelee mallejaan Galerie 13, Rue du Monthabor 1-4 4. lokakuuta.

Useita espanjalaisia Brandejä on esillä näyttelytiloissa mm. Zip Zone  ja Premiere Classe, joka kulkee 30/09-3/10Jorge Morales ja Malababa löytyy Tranoi Boruselta; Marlota, Masscob ja Miriam Ocariz tulee olemaan Tranoi Palais du Louvrella ja Lydia Delgado Tranoi Montagnella.

Zip Zonelta voimme nähdä mm malleja Angel Schlesserilta, Alvarnolta, Second Skiniltä ja Elena Canteriltä. Ailanto, Ailannon veljekset, Juliju ja Kina Fernández tulee olemaan Pariisissa ja voit löytää Josep Font, Lebor Gabala ja Monoplazankin.

Premiere Classe, Pariisin arvostetuimmalla alueella nähdään sellaisia nimiä kuten Chie Mihara, Castaner, Tissa Fontaneda, Celeste, Deux Souliers ja Helena Rohner.


Popular Posts