Shoppailu - Madrid, Calle Preciados

Calle Preciados: kauppojen meri.
Tavarataloja, patsaita, hemmottelua, katusoittajia, jonglöörejä ja jatkuvaa ihmisvirtaa eri kauppoihin ... Tervetuloa Preciadokselle, Madridin suosituimmalle ostosalueelle ja yhdelle Espanjan vähittäiskaupan hermokeskuksista.

Alueella on yksi Espanjan kauppojen suurin määrä neliökilometriä kohden, ilmapiiri Preciadoksella on ainutlaatuinen. Zara, Mango, Bershka, Camper, Stradivarius ...Lista on loputon.

Aika lentää ja näet auringon laskevan. Illan tullen myymälöiden ovet ovat vielä auki mm. Desigual, Tierra, Pull and Bear ... Näyteikkunoihin syttyvät valot, jotka herättävät huomiota tervehtien.

Ostosten jälkeen, kun kassit ovat täynnä muotia, on aika ladata akkuja ... ensin erinteiseen Casa Labraan (aukeaa klo 12, Tetuán vieressä on Corte Inglés  Preciados). Vuonna 1860 perustettu kapakka sijaitsee Historiallisessa rakennuksessa ja pitää perinteet korkealla. Löydät mm. Cana olutta ja suolattua turskaa Ora, nauti lasillinen vermuttia ja herkullinen croqueta. Kaupungin kallein katu, jossa asiat eivät koskaan muutu ... ja valot eivät koskaan sammu.


Popular Posts