Uusi sarja alkaa - Ostaisitko seuraavan tuotteen?

Maailman muotisuunnittelijat ideoivat arkikäyttöön massatuotteita, hetekellisiä muoti-ilmiöitä ja ajan hammasta kestäviä upeita klassikoita.

Ostaisitko seuraavan tuotteen - on sarja jossa nostan esille tuotteita joiden design, käytettävyys, ostamisen mielekkyys ja ilmiö herättävät ajatuksia.

Kengät ovat intohimoni ja tällä kertaa päädyin karmaloopin sivustolle katselemaan kenkä valikoimaa. Hupsista, kohde: United Nude - The Abstract Pump in Black, 286,36 eur.

Tutkitaanpa hieman lähempää tuotetta; Kengänpohjan muoto herättää ensimmäisenä huomion "kuinka näillä voi kukaan kävellä? pysyykö näillä pystyssä?" Suunnittelija on varmaankin laskenut tarkasti mittasuhteet joiden ansiosta kengät ovat käveltävissä, mutta katsojalla herää silti epäilys.

Kengät kiehtovat ja vetävät kummasti puoleensa tarkkailemaan koron muotoilua ja lisäkuvat tuotteesta pakottavat klikkaamaan ne näkyviin ja ihmettelmään kengän yksityiskohtia.

Kengän ulkonäkö pistää ajatuksen tasolla uskomaan niiden toimivuuteen, mutta järjen ääni käskee siirtymään tuotesivulla eteenpäin ja etsimään käytännöllisempiä vaihtoehtoja. Herää kysymys, ostaako tuotetta kukaan?


United Nuden valkoimaan täytyy tutkia hieman enemmän ja piipahdan katsomaan koko mallistoa.                                  United Nude -The Eamz Parka Bootie in Black, 257,53 eur.Mielenkiinto herää suorastaan jo kokeilemaan näitä kenkiä. Haluaisin pukeutua näihin ja tunnustella kävelemistä. Pettääkö ulkonäkö...tuntuuko kenkä jalassa mukavalta...pystyykö sillä ottamaan useamman askeleen...katseita nämä kengät keräävät varmasti. Entä Suomen liukkaat kelit? Kuinka pitkäkestoinen kengän muotoilu on...hmm, mielenkiintoista, mutta olisinko valmis maksamaan näistä 257,53 euroa ja postituksen Suomeen.

Kummalliset ja erikoiset kengän pohjat ovat muotitaivaan huipulla juuri nyt, mutta kuinka kauan se jää nähtäväksi. Onko näillä kestäviä markkinoita? Ostavatko niitä vain erikoisuuksien tavoittelijat?

                                       United Nude - The Step Modius Bootie in Black, 214 eur

Tuotemrkin löydät osoitteesta www.karmaloop.comPopular Posts