Selmark muokkaa naisten silhuetin uudeksi

Tekniset kankaat auttavat määrittelemään uudelleen naisen siluetin.Mallisto on luotu pienessä työpajassa 1970 -luvulla, Selmarkista on sittemmin tullut yksi Espanjan johtavista Intimates asiantuntijoista.

Selmarkin iskulause on aina ollut pukeutua naiseksi sisäpuolelta käyttämällä liivituotteita jossa yhdistyvät muotoilu, mukavuus ja viime aikoina myös tekniikka. Nyt espanjalainen brändi on käynnistänyt kehon muotoiluun mukautuvien vaatteiden markkinat viimeaikaisella kehitystyöllä, kuten alusvaatteet  joiden suunniteltu vähentää rasvaa ja selluliittia.

Brandillä on suunnitelmissa Lycra Kauneus mallisto joka on valmistettu hienosta kankaasta, joka antaa lisämukavuutta, ja Novarel Slim mikrokuiduista, joka sisältää koteloissaan vaikuttaviat aineita, jotka vapautuu, kun ne joutuvat kosketuksiin ihon kanssa. Näillä väitetään olevan rasvan ja selluliitin vähentämiseen myös valmiuksia.

Vaate auttaa tukemaan vyötäröä, vatsaa ja lonkkia. Niissä on hyvin seksikäs ulkonäkö, litteät saumat ja pii leikkaus estää vaatteen liukumisen. Tuote tuli markkinoille lokakuussa 2011.

Yritys toimii yli 30 maassa, Selmark on saavuttanut maailmanlaajuista tunnustusta lähes mittatilaustyönä valmistetuista kuvio muotoilusta ja sillä on yli 2000 suuria asiakkaita Espanjassa, Portugalissa, Keski-ja Itä-Euroopassa sekä Latinalaisessa Amerikassa.

Popular Posts