El Ganso laajentaa Portugaliin

                                  www.elganso.com


El Ganso laajentaa Portugaliin ja siellä sen pääkaupunkiin Lissaboniin.
 

Ganso on juuri aloittanut standalone myymälänsä Lissabonissa. College tyyliset vaatteet, jalkineet ja asusteet ovat brändille tunnusomaista. Myymälä sijaitsee viehättävässä Chiadon naapurustossa, kulttuurin- ja yöelämän sydämessä, josta on kasvamassa uusi shoppailun mekka. Kauppa kattaa 200 m2 ja on uskollinen klassiselle ja urheilulliselle tyylilleen.  Kokoelmat löytyy niin miehille, naisille ja lapsille.

Yhtiön maailmanlaajuinen kasvu, joka alkoi vuonna 2011, jolloin avattiin ensimmäiset ulkomaan liikkeet Santiago de Chilessä ja Pariisissa ovat tulleet uusiin kulttuureihin ja mahdollistanut infrastruktuurin kehittämisen ja logistiikan tehostamisen jo kahdessa maanosassa. Brändillä on nyt 130 myyntipistettä. Sillä on myös verkkokauppa kasvun vauhdittamiseksi.

Ganso perustettiin Madridissa vuonna 2004 ja sen omistaa Acturus ryhmä, toiminta alkoi pienellä valikoimalla artikkeleita miehille. Viime vuosina on myynti kasvanut valikoiman laajentuessa aina  1 800 000 eurosta, vuonna 2008 liikevaihto oli  6.8 miljoonaa. Tämä luku kaksinkertaistui vuonna 2010, ollessaan 12.7 miljoonaa. Yhtiö odottaa saavuttavansa 19 miljoonan liikevaihdon 2011 loppuun mennessä.

Popular Posts