Balenciaga syksy talvi 2012


Balenciagan hämmästyttävä syyskokoelma tuo lukuisia vaatteita monin eri tyylein naisilille. Päällysvaatteet, topit, kenkiä ja myös asusteita.  


Päällysvaatteissa, löydät twill takit, nahkatakkeja ja paljon muuta. Voit myös löytää monenlaisia ​​hameita ja housuja erilaisin ​​materiaalein ja värein. Hyvin ainutlaatuinen Balenciaga kokoelmasta on musta nahkatakki, jossa on uurrettu kaulus, etutaskut ja painikkeet sekä valkoinen kauluspaita, joka on pitkä  ja musta puuvilla hame, jossa on mustaa nahkaa helmassa


Tämä ilme on todella ärtyisä, ja hyvin ainutlaatuinen. Lisäksi löytyy hyvin naisellinen ja tyylikäs osa tästä kokoelmasta, joka on hämmästyttävän erinomainen muodollisiin tilaisuuksiin. Tämä ilme koostuu harmaasta pitkästä takista, mustasta nahkaisesta kaulapannasta, valkoisesta tunikasta ja harmaista housuista joissa on mustat nahka polvisuojat. Tämä ilme on hyvin yksinkertainen, mutta hienostunut.

Jos haluat olla viimeisen päälle muotitietoinen voit valita Balenciagan topin joka on ainoa laatuaan, jossa on mustaa ja ruskeaa nahkaa olkapään päällä ja yhdistä se mustiin satiini housuihin, tummansiniseen nahkavyöhön, ja sinisiin terävä kärkisiin korkokenkiin.  

Popular Posts