Guggenheim-museo Bilbaossa 15-vuotta

Ailanto, Ion Fiz, Jota + Ge, Mercedes de Miguel ja Miriam Ocáriz pääsivät ilmaisemaan luovaa näkemystään Frank Gehryn suunnittelemalle rakennukselle ja suunnittelivat vuosipäivän T-paidan.


Kuva: Suunnittelija Ailanon T-paita
 
15-vuotisjuhlaansa viettävä Guggenheim-museo Bilbaossa on käynnistänyt laajan ohjelmiston ja erilaisia ​​tapahtumia sekä aktiviteetteja eri taiteenalojen kunniaksi vuodelle 2012.

Tässä yhteydessä viisi johtavaa baski suunnittelijaa osallistuivat juhliin suunnittelemalla muistoksi T-paidat joissa komeilee tunnettu rakennus, ja kokoelma on saatavilla vain museokaupasta ja verkossa.

Ailanto, Ion Fiz, Jota + Ge, Mercedes de Miguel ja Miriam Ocáriz ovat yhdistäneet luovat voimansa, suunnitelleet kuviot, värit ja tekstuurit tuottaen viisi ainutlaatuista paita mallia kuvaamaan epätavallisen muotoista museo rakennusta ja sitä mitä tunteita ja muistoja se herättää heissä.

 
Ailanto on suunnitellut paidan jossa hän kuvittelee museon olevan katettu täyteen kukkia. Ion Fiz kuvaa paidassaan tekstuureiden ominaisuuksia ja yksilöllistä palvelua. Jota + Ge on valinnut kolmivärisen version joka perustuu Frank Gehryn piirustuksiin. Mercedes de Miguel on saanut vaikutteensa museon ääriviivoista, mutta Miriam Ocàriz sekoittaa "kolme museota edustavaa elementtiä" titaani, rakennuksen sijainti ja vuoropuhelu luonnon ja kaupungin välillä.

Popular Posts