Espanjalainen tuotemerkki Cannesissa - The Lab Room

Espanjan kosmetiikkamerkki hemmotteli tähtiä kauneushoidoin ja tuottein, ranskalais elokuvan festivaaleilla Cannesissa.

Kaksitoista päivää elokuvia ja glamouria, 65. Cannesin Filmi Festivaali järjestettiin 27. toukokuuta. Mutta upea punainen matto ei olisi ollut sama ilman Espanjalaista kosmetiikkamerkki, Lab Roomia.


Jokainen tähti sai ylellinen pussin jonka sisältö oli: pullo Bath & Home Oil, Midnight Rose-lehden erikoisnumero, Ambar tuoksu 7 Scentikin kokoelmasta, Radiance Serum kasvoille ja brändin kuuluisa kulmakarvojen linjaus-setti.


Lab Roomin käytössä oli sviitti Carlton Hotelilla, jossa se tarjosi palveluja kuten Kulmien Bar ja Hajuvesien Bar ja antoi ruusun tuoksuisia aromaattisia suoloja lahjoiksi, joka oli Marilyn Monroen suosikki Festivaaleilla aikoinaan.


Mónica Ceño luotu Lab Roomin jo vuonna 2000. Se sijaitsee legendaarisen keskuskadun varrella Madridin Calle Lagascalla, jossa sisustus on saanut innoituksen 1970 luvulta. Liike tarjoaa hoitoja jotka perustuu aromaterapiaan ja itämaiseen tekniikkaan. Liikkeessä on käynyt julkkiksia kuten Penélope Cruz, Esther Cañadas, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, Gael García Bernal ja Plácido Domingo.


Vuonna 2007 Mónica käynnisti Lab Room Beauty Collectionin, sarja luonnon kauneuden kokonaisvaltainen lähestymistapa, joka on peräisin brändin Välimeren alkulähteiltä ja se esitellään houkuttelevassa retro pakkauksessa. Kasvoille, vartalolle ja hiustenhoitovalmisteissa on mukana laaja valikoima hajuvesiä ja tuoksuja. Yksi suosituimpia salon hoitoja on Kulmien muotoilu palvelu.


Lab Room Beauty Collection on saatavilla verkossa ja myös yksinoikeudella New Yorkin Salon Orlossa.


Popular Posts