Korsetit by Maya Hansen


Korsettien asiantuntija, Maya Hansen on tuonut takaisin yhden erityisen ja pitkäaikaisen naisten vaatteen. Hänet tunnistetaan kansainvälisesti hänen luomuksistaan ja korsettaja käyttävät julkkikset kuten Lady Gaga. Espanjalainen suunnittelija palasi Mercedes Benz Fashion Week Madridiin kokoelmallaan, joka oli täynnä yllätyksiä.

2. syyskuuta Maya Hansen esitteli hänen Kevät / Kesä 2013 kokoelmaa catwalkilla, joka sisältää ensimmäistä kertaa, koruja Espanjalaiselta suunnittelijalta Patricia Nicolákselta. Taiteellinen luonne Patricia Nicolásin töissä täydentää erinomaisesti Maya Hansenin kokoelman henkeä, jossa jokainen vaate on ainutlaatuinen ja lähes ainoa laatuaan.

Tämä yhteistyö sisältää koruja, jotka vangitsevat kokonaisuuden, näyttävillä elementeillä, kuten kulta ketjut, pleksilasi ja laser-leikatut palat.

Tämä ei ole ainoa yhteistyö catwalkilla. Maya Hansen tekee yhteistyötä myös espanjalaisen Foscon kanssa.

Maya Hansen on Argentiinalaisen isän ja tanskalaisen äidin tytär, hän oman brändin vuonna 2004 ja vuodesta 2006 hän on keskittynyt liivituotteiden kokoelmiin. Sittemmin nimet kuten Lady Gaga, Madonna, Nicki Minaj ja Rosy de Palma on usein nähty yllään Hansenin malleja.

Yrityksen pääkonttori on Madridissa, Maya Hansen myy tuotteitaan Espanjassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa, Japanissa, Ranskassa, Alankomaissa ja Puolassa sekä hänen verkkosivuillaan: www.mayahansen.com

Popular Posts