München taiteen ja oluen kylä

"München taiteen ja oluen kylä mäkien välillä". Saksalainen runoilija Heinrich Heine lausui nuo sanat yli puolitoista vuosisataa sitten ja ne ovat totta vielä tänäänkin. Monin tavoin, elämä täällä jatkuu paljolti samoin kuin se teki antiikin Baijerin kylissä. Mutta juna on nykyaikaa, ja asukkaat nauttivat parasta elämänlaatua kaikkialla Saksan kaupungeissa, joka on kuuluisa myös perinteisistä juhlistaan kuten kuuluisa Oktoberfest - olut festivaali, joka houkuttelee yli kuusi miljoonaa ihmistä paikalle vuosittain. München tarjoaa myös hämmästyttävän taiteen ja kulttuurin kohtaus paikan, joka vie kaiken kuuluisimpiin gallerioihin Lenbachhaus museo, Bavarian State Opera, Kansallisteatteri, Comic Festival, Filmfest ja MusikSommer festivaali. Ikään kuin tässä ei olisi tarpeeksi, kaupungin kadut ja aukiot ovat vuorattu rakennuksin ja muistomerkein täynnä suurta kauneutta, kuten Frauenkirche katedraali, kuninkaallinen palatsi ja neo-goottilainen raatihuone.

Sitten on kauppoja, jotka ansaitsevat myös maininnan itselleen, ja vaihtelevat pienistä putiikeistä suuriin myymäliin, käsin tehdyt ja vintage mallit, multi-tuotemerkkien tavaratalot ja unohtamatta ylellisiä kauppoja. Kuten tavallista, parasta antia on tarjolla myös Espanjan tuotemerkeiltä. Eikä ole parempaa paikkaa aloittaa kuin Neuhauser Strasse, leveä kävelykatu jota pidetään Münchenin "ostoskatuna" par excellence. Ensimmäinen pysäkki, jossa numero 1 on Mango. Suosio Saksassa liikkeellä on niin suuri, että numeroon 33 on tulossa sen suurin lippulaivamyymälä Saksassa syyskuun loppuun mennessä.Osoitteessa 18, Neuhauser löytyy Oberpollinger kauppakeskus, josta löydät useita parhaita espanjalaisia ​​tuotemerkkejä. Pretty Ballerinas on muotia, ja kengät, jotka ovat kaikkein hienostuneimpia markkinoilla. Tässä sijaitsee myös Pedro García, ja Loewe, espanjalainen ylellinen klassinen tuotemerkki, jonka tavarat on valmistettu ensimmäisen luokan nahkasta. Ja Mayoral, viehättäviä vaatteita ja asusteita pienemmille asiakkaille, iältään 0-16 v. Lopuksi, Castaner, jonka kuuluisa espadrillosten suosio jatkuu niin Münchenin asukkailla kuin Hollywood julkkiksilla.


Jätä ostoskeskus ja tule ulos Kaufingerstr., Jossa  Salamander myy El Naturalista kenkiä. Vaella lähikaduilla kunnes tulet 6, Rosenstr. jossa Tintoretto-Cedosce on lisännyt uuden käänteen naisten kokoelmaan tällä kaudella, toki pysyen uskollisena värikkäille kankaille.


Seuraavaksi Theatinerstr., ja numero 7, löydät yhden viidestä Inditex kaupasta. Numerossa 12 on Fünf Höfe, jossa Camperin jalkineet on iso hitti,  loistava, provosoiva kokoelma on tehty yhteistyössä saksalaisen suunnittelijan Bernard Willhelmin kanssa. Sitten monimerkkiliikkeiden jälleenmyyjä Pink (at 29 Theatinerstr.), Jossa Custo Barcelonan Välimeren tyyliset vaatteet sopii kaikkiin tilaisuuksiin.


Ordendstr. 50, löydät Juweller Hilscher joka myy koruja. Se on yksi maailman huippumerkien edustaja, Carrera y Carrera. Nro 7, Maffeistrasse, Theresa myy Naisten vaatteita by Hoss Intropia, jonka yllättävä uusi Syksy / talvi kokoelma on ruumiillistuma Bohemian eleganssia. Nro 2-4 Pacellistr., Marstaller myy hienot laukut Münchenin alkuperäinen suunnittelijan Tissa Fontanedan kokoelmista, jonka kotipaikka on Espanjassa, on selvästi vaikuttaja Saksassa. Nro 19, Herzog-Wilhelm, multi-tuotemerkin jälleenmyyjä Mitgif, jossa monet saksalaiset etsivät vinkkejä pukeutua heidän elämänsä onnellisimpana päivänä, edustettuna on kaksi huippu morsiuspuku asiantuntijaa, Rosa Clara ja Pronovias.



Matkalla pohjoiseen, tulet 15, Wilhelmstr. missä La Chemiserie Traditionelle myy käsityönä paitoja. Ja on vielä kolme Espanjalaista liikettä, jotka ovat ehdottomasti näkemisen arvoisia. Olympia Einkaufszentrum (68, Henauer Strasse), Desigual piristää monen baijerilaisen elämää värikkäällä muodillaan ja asusteillaan. Myös Olympia Einkaufszentrum (59, Riesstr.), Springfieldillä on laaja valikoima casualwearia. Nro 6, Ollenhauerstr., Peek & Cloppenburg on romanttinen, jossa naisellisia malleja Lavandolta. Nro 71, Türkenstraße, multi-tuotemerkin jälleenmyyjä Azucar, jossa on malleja mukavia asioita kaikenikäisiä naisia.

Popular Posts