Intohimona lapset

"Passionate about Kids" on iskulause, jonka on määritellyt historiaan tämä espanjalainen sukkia valmistava yritys jo yli vuosisadan. Tänään sen pohja sijaitsee Areyns de Marilla (Barcelona), jossa Condor edelleen suunnittelee ja valmistaa sukkia ja sukkahousuja sekä korkeatasoista kansainvälistä tunnettavuuttaan.

Sen luomukset 0-14 vuotiaille lapsille, on kasvattanut kovassa tahdissa yritystä. Sillä on oma kaavio 60 väristä, joka on ainutlaatuista alalla. Vuonna 2002 se uudisti ilmeensä ja tarjoaa nyt täydellisen vaatemalliston nuorille. 


Myynti-ja markkinointipäällikkö, Manuel Serrano tietää kaiken yrityksen historiasta maailmanlaajuiseen menestykseen.

"Olemme harjoittaneet liiketoimintaa jo 114 vuoden takaa. Noina päivinä, aloitimme pienessä talossa Areyns de Marilla (Barcelona). Kun tuotannosta tuli liian isoa, Riera perhe, jotka olivat omistajat tuolloin päättivät luoda yritykselle oikean rakenteen ja jakaa sen eri osastoihin.
 
Se on kokenut monia muutoksia vuosien aikana, unohtamatta sijaintia. Nykyinen pääkonttori on vuodelta 1930 ja olemme kasvaneet entisestään siitä 10000 neliömetrin tehtaaseen jonka varasto on pelkästään 4500 neliömetriä.

 
Vuonna 1975 Corporación Empresarial Valls osti Condorin ja tekstiilialalle syntyi näin holdingyhtiö.


Vaikka myymme sukkia miehille ja naisille, olemme aina keskittyneet lapsiin. Korkea laatu ja kilpailukykyiset hinnat ovat kulmakiviämme.
 
Toinen meidän omaisuuksistamme, laatu, tulee siitä, että teemme kaiken Espanjassa. Se antaa meille enemmän joustavuutta ja ketteryyttä sijoittaa itseemme markkinoilla, koska meillä on laaja väri valikoima. Se erottaa meidät muista, varsinkin kun tulee kyseeseen sukkahousut. Kukaan muu ei omaa samanlaista värisalkkua joita me voimme tarjota. 


Cóndor on sijoittanut itse brändin enemmän värejä kuin mikään muu alan yritys. Tänään meidän syksy / talvi 2012/13 kampanjaa edustaa 66 väriä. 

Condorin sivuille löydät Condor

Popular Posts