Penelope Cruz - uusi Loewe kasvo

Legendaarinen Espanjalainen nahka brändi on valinnut Espanjan kansainvälisen näyttelijän vuoden kasvoksi kampanjaansa 2013.

éOne on maailman suurinta ylellisyyttä Maisonilta, Loewelta, ja siksi on innostunut juuri Espanjalaisen ulkonäön näyttelijättärestä Penélope Cruzista. Kansainvälisen tähden ja Oscar voittajan eleganssi ja kauneus ovat tuttu näky ympäri maailmaa.

Vuodesta 2013, Penélope Cruz tulee Espanjan tuotemerkin kasvoiksi. Perustelut olivat: "Hän on täydellinen Loewe suurlähettiläs, joka edustaa kaikkia brändimme arvoja: intohimoa, aitoutta ja huippuosaamista."


Omalta osaltaan nykyinen luova johtaja Stuart Vevers lisää: "Koska suunnittelijoilla, Penelopen voimakas, aistillinen kauneus on ollut inspiraation lähteenä ja jatkuva viittaus ihanteellisen espanjalaisen naisen ulkonäköön tämä lopputuloksena ".

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun näyttelijän kasvot ovat mukana muoti kampanjassa. Hän otti ensimmäiset askeleet sisarensa Monican rinnalla, ja oli ison kansainvälisen Espanjasta nimeään muodin parissa tehneen Mangon kampanjassa.

Popular Posts