Uusi aikakausi

Uusien kauppakeskuksien aikakausi on alkanaut Espanjassa. 

Nykyinen vuosisata on tuonut mukanaan shoppailemisen hämärtymisen. Modernit liikekeskukset ovat kuin valtava huvipuistoja, joissa ostosten tekemisestä on tullut monimuotoinen kokemus.

Espanja on viime aikoina saanut neljä valtavaa ostoskeskusta, jossa on edustettuna muotimerkit, vaihdellen Espanjan eniten kansainvälisistä nimistä aina uusiin tulokkaisiin.Puerto Venecia (Zaragoza), avattiin lokakuussa. Pinta-ala on yli 200 000 neliömetriä, mikä tekee siitä Euroopan suurimman ostoskeskuksen ja vapaa-ajankeskuksen. Aito shoppailijan paratiisi on kaikkea purjehduskelpoisesta yhden hehtaarin järvestä (josta tulee luistinrata talvella), mini lasten vapaa-ajan kaupunkiin ja jopa kiipeilyseinään joka on yli 13 m korkea. Ikään kuin tämä ei vielä riittäisi, Puerto Veneciassa on 10-ruudun elokuvateatteri ja 28 ravintolaa jokaiseen makuun.

Toinen kaukkakeskus on Marineda City (Coruña), Espanjan toiseksi suurin ostoskeskus, jossa on yli 100 000 neliömetriä, jossa voit syödä, nähdä elokuvan, oppia tanssimaan, pelata golfia ja mennä keilaamaan tai kartingiin. Siellä on myös hotelli, business center, pelisaleja ja virkistyskeskus.

La Maquinista, (Barcelona) pinta-ala on 90 000 neliömetriä. Siellä on koko joukko muotimerkkejä, se tarjoaa laajan valikoiman gastronomisia vaihtoehtoja, urheilua, kirjoja, elektroniikka kauppoja ja paljon, paljon muuta. Viihde vaihtoehdot ovat pelisalit oleskelutiloineen ja tietysti elokuvateatteri kompleksi, jossa voit nauttia uusimmat elokuvat state-of-art teknologioin.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Gran Plaza 2 (Majadahonda Madridissa). Strategisesti sijaitseva ostoskeskus on kooltaan 60 000 neliömetriä joka merkitsi investoinnein 370 eur miljoonaa. Neo-klassiseen tyyliin, sen kaksi holvikattoa päästää luonnonvaloa sisätiloihin, mutta niiden alla olevat 190 kauppaa tyydyttää kaikki perheen jäsenet: muotia, kosmetiikkaa, huonekaluja, gadgeteja, hypermarket, videopelejä . Kuten muissakin kauppakeskuksissa, kymmeniä lisätoimintoja on suunniteltu shoppaajille päivän ostoksien lomaan kuten ravintoloita, kahviloita, elokuvateattereita, kauneushoitoloita ja jopa lapsille taikuutta, teatteria ja tarinankerrontaa.

Popular Posts