Laura Vela

26 vuotias, nuori espanjalainen suunnittelija on luonut ainutlaatuisen nahka merkin. Raikas ja huolellisesti suunniteltu ja se on valmistettu valikoiduista nahasta.
Laura Vela on sitoutunut, siihen mitä hän kutsuu "edulliseksi ylellisyydeksi". Hänen reippaat mallit on valmistettu laadukkaasta nahasta, sekoitus tekstuurista, väreistä ja tulosteista. 

 
Mistä sait kutsumuksesi luovalle alalle?Olen aina tuntenut vetoa muodin maailmaan, mutta olen kotoisin hyvin konservatiivisesta perheestä ja he olivat huolissaan ideastani. He veivät minua kohti määränpäätä jossa olisi enemmän työmahdollisuuksia. Valmistuin ensin liikkeenjohdon ja hallinnon alalle Barcelonassa, ja sitten jatkoin tämän alan koulutusta.


Kun tunsin että oli tullut aika, lähdin seuraamaan sydäntäni. Kaikista suunnittelu kouluista katsoin, että parasta on mennä Parsonsille New Yorkiin, koska se oli tuottanut lahjakkuuksia, kuten Michael Korrs ja Marc Jacobs.


Myönnän, että en ole pahoillani aikaisemmasta liiketalouden koulutuksestani,  koska se on antanut minulle kokemusta ei vain suunnittelijana, mutta myös yrittäjänä. Business School antaa tietyn mielentilan ja varustaa sinut tarvitsemillasi työkaluilla jotta voit pyörittää omaa yritystä.


Ennen kuin alan suunnitella tuotetta, katson markkinoiden tarpeita ja lähestyn kokoelmia markkinoinnin näkökulmasta. Olen aina keskittynyt siihen mistä voin tehdä brändin, jotta voin luoda tuotteen, joka erottuu muista.


Ja mikä tekee Laura Velasta erilaisen kuin muut?

Yritän suunnitella hyvin erikoisia tuotteita käyttämällä erikoisia materiaaleja. Olen kiinnittänyt suurta huomiota yksityiskohtiin ja ristiriitaisiin ​​tulosteisiin ja tekstuureihin. Otan huomioon, mitä nykyaikainen nainen todella tarvitsee.

 
Ja mikä on tavoite asiakkaissa?Hän on kosmopoliitti, hän on kiinnostunut muodista ja kaikista uusimmista trendeistä. Hän on valpas, seikkailunhaluinen ja ei pelkää uusia tuotemerkkejä. Hänellä on hyviä vaatteita ja asusteita vaatekaapissaan, mutta hän on tarpeeksi rohkea kokeilemaan uusia asioita. Hän tuntee tuotenimiä, mutta ostaa vain brändi merkkejä


www.lauravela.com

Popular Posts