Pariisin Espanja

Adjektiivit joita  käytetään kuvaamaan Pariisia ovat yhtä runsaita kuin runot, kirjallisuus ja elokuvat, jotka ovat tehneet sijainnista: romanttisen, monumentaalisen, sivistyneen, elämäniloisen, hienostuneen ... Ja tämä maailman muodin pääkaupunki tarjoaa myös ylivoimaisen valikoiman ylellisiä tuotemerkkejä, viehättäviä putiikkeja ja vintage aarteita. Suuret nimet "made in Spain" ovat on kaikkien shoppailijoiden listalla. Tunnettuja hienoja malleja ja moitteetonta valmistuksen jälkeä, ovat saatavilla kaupoista joka tyyliin, huippuluokan klassinen charmi on täynnä Espanjan luonnetta.
Aloita Camper tuotemerkistä, joka tänä syksynä juhlii 20 vuotis päiväänsä sen saapumisesta Ranskan pääkaupunkiin. Seitsemästä kaupasta sen kruununjalokivi on Camper Together Alfredo Häberli, Rue du Faubourg St-Honoré. Erehtymätön yhdistelmä muotoilua ja käytännöllisyyttä. Vaatteiden muotoiset lamput ripustettuina katosta kuten aaveet leijuu kenkien yllä, lisäämällä lämpöä ja ripaus huumoria.
Seuraava pysäkki on 4, Avenue de l'Opéra, josta löydät lisää kenkiä Mallorcalta. Lähes 150 vuotta miesten ja naisten malleja on tarjonnut Carmina Shoemaker. Virheettömät Goodyearin tikkaukset ja aitoa Shell Cordovan nahkaa. Ikivanha osaaminen on hankittu yli sukupolvien. Myymälää piristää retro muotoilu, nahkaiset nojatuolit ja elegantti hieno puupanelointi.
38, Avenue de l'Opéra on Mascaró, toinen esimerkki vahvasta huippuluokan kenkäteollisuuden osaamisesta Espanjasta. Matot, capitoné nojatuolit ja lakatut pinnat luovat oikean tunnelman, korkean ammattitaidon kädenjäljen ja hienot materiaalit tahrattomissa malleissa pyritään myymään elegantille, hienostuneelle naiselle.

Ikuinen klassikko on kaikkien heikkous. Joten mikä olisi parempi paikka kuin Loewe, brändi kuvaa Espanjan ylellisyyttä yli vuosisadan. Sen boutique sijaitsee 46. Avenue Montaignella jossa tehdään kunnostustöitä helmikuuhun 2013 joten alustavasti se on perustettu numero 36:seen samalla kadulla. Loewen legendaarinen nappa ja eksoottiset valinnat, kuten strutsi, lisko ja python tekevät houkuttelevia laukkuja ja asusteita, jotka tuovat poikkeuksellisen valikoiman värejä mallistoon. 

Popular Posts