Blogit joita on pakko lukea

He ovat muuttaneet blogien kasvot aivan uuteen ulottuvuuteen - mutta bloggaus on myös muuttanut heitä. Tässä suosittuja blogeja, varo ettet jää näihin koukkuun.....

Anna Dello Russo on Japanin Voguen toimittaja . Hän on hiljattain aloittanut yhteistyön H & M malliston kanssa. Hän pakotti itsensä bloggaamaan halutessaan näyttää mitä muotimaalilman takana on. Hän haluaa saada yhteyden nuormpiin kuin hän on. Hänen tyylinsä on teini päiväkirja. 


Yvan Rodic on entinen copywriter. Hänen blogi oli yksi ensimmäisistä jotka kaappasivat Street Stylen. Hän on sittemmin julkaissut kirjan, valokuvia, luonut mainoskampanjoita ja ohjannut muoti elokuvia. Hän kuvaa ihmisiä, jotka yhdistävät eleganssin ja luovuuden. Kaikki tietävät Pariisin tai Milanon, hänelle on inspiroivaa ottaa kuvia Santiagosta tai Helsingistä. Niillä on enemmän arvoa.

Ari Seth Cohen aloitti freelancer valokuvaajana ja kirjailijana New Yorkissa. Hänen kirjansa, Advanced Style, julkaistiin tänä vuonna ja dokumenttielokuva on tiedossa.
Hän arvostaa ihmisissä suuria tarinoita ja ainutlaatuista persoonallista tyyliä, kuten esim. Cary Grant sekoitetaan Anna Piaggiin ja Quentin Crispiin. Hän on keskittynyt miesten ja naisten yli 60v, väestörakenteeseen joita ei usein huomioida muotilehdissä. Juju on pysyä uskollisena visiolleen.


 

Popular Posts