Pue yllesi pirteää raitaa!

Raidat ovat ehdottomasti kuvio, johon monet meistä rakastavat pukeutua. Heti kun lisäät raidallisen tuotteen porukkaan, tulet huomaamaan, että koko ulkonäkö tulee muuttumaan. Tiedät ettet voi koskaan mennä ulos tiedostamatta pukeutuneesi raidalliseen vaatteeseen. Joten, jos olet raitojen ihailija tai jos tykkäät pitää ylläsi raidallisia vaatteita aina silloin tällöin eri tyylillä, niin tämä postaus tulee olemaan hämmästyttävä inspiraation lähde sinulle.


Voit valita raidallisen kohteen housuihin, shortseihin, mekkoon, hameeksi, takiksi, topiksi, kengiksi tai laukuksi. Riippumatta raidallisesta kohde valinnastasi, varmista, että se aikoo tehdä koko asusta hyvän näköisen. Tärkeä sääntö, jota täytyy seurata lähes aina on, että sinulla on täydellinen asu jota "piristät" raidallisella kohteella. Vain yksi raidallinen kohde on tarpeeksi rakentamaan koko asusta hyvännäköisen.

Toisaalta, jos et ole kovin ihastunut raitoihin, mutta haluat lisätä katseenvangitsijan kosketuksen ulkoasuusi, voit vain lisätä raidallisen huivin! Kyllä, tämä on tarpeeksi, jotta kokonaisuus näyttää upealta ... kokeile sitä! On olemassa paljon eri varikokoelmia. Voit nähdä esimerkiksi musta-valko raidalliset housut valkoisen paidan ja mustan nahkatakin. Voit myös nähdä raidalliset shortsit vaaleanpunaisen topin, valkoisen ja sinisen raidallisen t-paidan kerroksittain puettuna laivaston sinisen nahkatakin alle, ideoita on paljon.  


Raidalliset topit ovat uskomattomia talvella, koska ihmiset rakastavat kerrospukeutumista joka pitää lämpimänä. Joten, raidallinen t-paita päällysvaatteiden alla tukee tyyliä ja estää ulkonäköäsi tulemasta täysin tylsäksi tai tavalliseksi.

Popular Posts